Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zeidan på frågan om vem som var bäst: "Jag... eller"

Sverige (herr)

FARO. Moustafa Zeidan gjorde landslagsdebut.
Efter 2-0-segern mot Finland var han nöjd.
- Det var kul, säger han.

3:14
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Moustafa Zeidan fick göra landslagsdebut när Sverige besegrade Finland med 2-0. Då fick han en någon ovan roll. I allsvenskan används han oftast som en offensiv mittfältare - men i Blågult blev han en av två anfallare, fast med uppgift att ibland falla ner.

- Han skulle falla ner och vara lite som en tia. Sedan kanske det blev för mycket under stundom. Han skulle komma ner, men kanske inte så långt varje gång, säger Janne Andersson.

Zeidan:

- Det är svårt att avgöra när du är på plan. Det kanske är enklare att se det från sidan. Men man får väl kolla om matchen och se. Men säkert så, jag är bara van vid det från klubblaget, så det är fullt normalt. Om man spelar fler gånger så kommer man in i det mycket mer, säger han.

Annons

- Det var kul att få göra landslagsdebut. Jag tycker att det funkade okej när vi väl hittade in med bollen. Vi sökte den kanske inte så mycket i början, men sedan efter ett tag märkte vi att den ytan var ganska öppen och då försökte vi att få in den där.

Är du nöjd med debuten?
- Ja.

Någon som du tycker gjorde det extra bra?
- Jag. Eller nej jag skojade bara. Men jag är väldigt förtjust i Samuel Gustafson. Det tyckte jag hela förra säsongen, och han var väldigt skön att spela med.

Hur tycker du att Finland var?
- Vi lämnar det där. Nej men det är ju samma för Finland. Deras liga har ju inte heller börjat. Men det var en jämn match. Finland skapade kanske någon halvchans, men mer än så var det inte. Vi gjorde det bra försvarsmässigt.

Publicerad 2023-01-10 kl 09:59

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto