Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Zlatan i tårar efter frågan om familjen: "Ingen bra fråga..."

Sverige (herr)

SOLNA. Zlatan Ibrahimovic fick frågan om hur familjen reagerade på att han återvänder till Blågult.
Då brast det för superstjärnan.
- Vincent grät när jag lämnade honom, sa Zlatan och började gråta själv.

Foto: Bildbyrån.

Se när Zlatan Ibrahimovic började gråta i spelaren ovan.

Zlatan Ibrahimovic, 39, höll under måndagen presskonferens om sin comeback i svenska landslaget. När han i slutet av presskonferensen fick en fråga om hur hans familj reagerade på att han ska göra comeback i Blågult så började han gråta. 

- Det är ingen bra fråga du ställer. Jag hade Vincent (en av Zlatans söner) här, som faktiskt grät när jag lämnade honom. Men det är okej. Det är okej, sa Zlatan och började gråta själv.

Ibrahimovic spelar för Milan i Milano men familjen bor i Stockholm. Men när han nu anslutit till landslagstruppen är han inne i en "corona-bubbla" som innebär att han inte får träffa några familjemedlemmar under samlingen.

Annons

Efter några sekunder hämtade sig Ibrahimovic och fick sedan en annan fråga som avrundade den nästan en timme långa presskonferensen.

39-åringen har två barn med sin fru Helena Seger; 14-årige Maximilian och 13-årige Vincent.

I en intervju med Fotbollskanalen efter presskonferensen förklarar Ibrahimovic varför frågan om familjen blev känslomässig.

- Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt. Jag är människa, även om jag är superman. Men vem är man utan fotbollen? Även utanför fotbollen är jag en av "allihop". Jag vill spela fotboll och nu är jag här och nu ska jag göra allt för att tillföra succé, säger Zlatan.

Han förklarar också att barnen är stolta över att han är tillbaka i Blågult.

- De är väldigt stolta, väldigt. De har sagt att jag ska ta med de senaste landslagskläderna, så det ska vi fixa.

Annons

Sverige ska spela två VM-kvalmatcher, mot Georgien och Kosovo, samt en träningslandskamp mot Estland under den här samlingen.

Publicerad 2021-03-22 kl 16:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto