Svenska ilskan på domaren: "Höll en konstig nivå"

U21-EM

LUBLIN. Sverige var nära en seger efter en stark vändning mot Polen.
Då orsakade Filip Dagerstål en tung straff i 90:e minuten – efteråt var de svenska spelarna var rasande på domaren.
– Jag upplever det som att vi båda sliter i varandra, säger en besviken Dagerstål.

- Jag upplever det som att vi båda sliter i varandra, säger en besviken Dagerstål.

Sverige var nära att ta en viktig seger mot Polen men i den sista minuten fick hemmalaget straff. Filip Dagerstål var den som orsakade straffen som Polen gjorde mål på och matchen slutade 2-2. Efteråt var de svenska spelarna irriterade på domaren.

- Han höll en konstig nivå. Vad vi sa till domaren säger jag inte här. Jag sa att han höll en dålig nivå, säger Kristoffer Olsson.

- Jag tycker att vi river och sliter i varandra båda två. Nu valde han att blåsa straff. Jag tyckte inte att det var straff, men det kanske var det. Det är klart att det är surt, säger Dagerstål.

De svenska spelarna tyckte att Simon Tibbling skulle fått en straff i den första halvleken. Förbundskapten Håkan Ericson var också rejält irriterad på domaren:

- Ja, det var jag. Jag tyckte att det såg ut som ett par straffsituationer. Men jag hade också för dålig vinkel. Jag ville markera mer. Jag bad om ursäkt efteråt.

Se höjdpunkterna från Sveriges sena tapp mot Polen i sportsändningen i spelaren ovan.

Publicerad 2017-06-20 kl 00:06