Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Haksabanovic bekräftar intresse från rivaler - och motiverar sitt val: "Har tagit hand om mig"

Allsvenskan

Samtliga tre Stockholmsklubbar visade intresse för Sead Haksabanovic.
Valet föll på att spela för Djurgården under vårsäsongen. 
- Jag tycker om hur de spelar och vill vara en del av det, säger han till C More.

3:49
Nästa

Avbryt
Försök igen

Till följd av kriget i Ukraina har Sead Haksabanovic pausat sitt kontrakt med ryska Rubin Kazan och har skrivit på för Djurgården fram till sommaren. Yttern är ännu inte spelklar, men är på plats när Djurgården ställs mot Malmö FF i svenska cupens semifinal.

- Det är såklart tråkigt allt som händer och jag tror ingen vill vara i den situationen som man varit i men nu är jag här och jag fokuserar på att göra det bästa för Djurgården. Jag ser fram emot tiden jag ska vara här, säger han till C More om situationen som fått honom till de blårandiga.

Men Djurgården var inte det enda alternativet för Haksabanovic. Han bekräftar att det även fanns intresse från Hammarby och AIK - och motiverar varför valet föll på Djurgården.

ANNONS

- Vi har haft en bra dialog genom åren och så har alltid Djurgårdsfansen varit på en bra sida. De har tagit hand om mig även när jag spelade i andra klubbar så. Man kommer ju hit med en plan och de tycker jag passar in i deras spelsystem. Positionen jag kommer spela är ju vänsterytter, säger han.

Vad som händer efter den 30 juni, när kontraktet i Stockholm går ut, kan han inte svara på ännu.

- Tiden efter vet jag ingenting just nu. Det beror mest på hur situationen ser ut med kriget som håller på och det kan ingen svara på hur det kommer se ut men mitt fokus är här just nu.

Publicerad 2022-03-20 kl 15:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto