Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Målskytt efter 44 sekunder - firade med skadade lagkamraten: "Han har hjälpt mig mest här"

Allsvenskan

David Seger gjorde mål efter bara 44 sekunder på planen.
Då hyllade han skadade Martin Broberg.
- Han är nog den som hjälpt mig mest, säger han.

Foto: TT.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

Martin Broberg har haft problem med ett lår men var äntligen tillbaka inför mötet med Malmö FF. Mittfältaren gjorde sin första start på tio månader - men det tog bara sex minuter innan det small till igen.

Nordin Gerzic slog en fin djupledsboll mellan Jonas Knudsen och Lasse Nielsen och Broberg löpte mot bollen när han plötsligt stannade och la sig ner.

En ny lårskada. Byte.

In kom David Seger och han hade bara varit på planen i 44 sekunder när han behärskat rullade in 1-0 efter ett fint förarbete av Deniz Hümmet.

Seger firade målet genom att spring ut till sidlinjen och krama om Broberg som låg och fick låret lindat.

Annons

- Den här vinsten är för honom. Hela laget känner för Martin. Martin är en fantastisk person som har hjälpt mig väldigt mycket sedan dag ett här och som har gjort väldigt mycket för att jag ska komma in i laget både på och utanför planen. Han är nog den som har hjälpt mig mest, och när man vet att han har kämpat väldigt hårt med skador och att han gör sin första start på så länge så är det otroligt tråkigt att se honom skada sig igen efter bara fem minuter, säger Seger.

Hann du tänka något när du blev fri, du hade bara varit inne i 44 sekunder?
- Det blir en konstig känsla när man inte startar och plötsligt är man inne på planen. Man hinner inte tänka så mycket. Jag kände direkt att jag var fri, men bollen kom inte och då trodde jag att läget skulle dö ut. Men sedan får Deniz bollen rättvänd och bara passar mig. Jag slår in den på första tillslaget. Jag har nog aldrig gjort något liknande förut. Det var väldigt skönt.

Annons

4-3 mot IFK Norrköping och 3-2 mot Malmö FF - hur ser du på era två senaste matcher?
- Sju mål på två matcher mot väldigt bra lag. Det är väldigt skönt. Att ta tre poäng mot ett så här bra lag blir en väldigt självförtroendeboost. Om man kan vinna mot ett så bra lag och ha 3-1 och ha ledningen två gånger då kan man ta alla lag. Både tre stora poäng och bra för självförtroendet.

Publicerad 2020-09-11 kl 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto