Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Så gör Karam affärer i Sverige - i det dolda: ”Han är till 100 procent agent”

Allsvenskan

Han gör affärer med både svenska spelare och klubbar, är förmedlare enligt norska förbundet och har i det dolda kallat sig själv för agent.
Men på den svenska marknaden vill Kian Karam ta plats och tjäna pengar utan att synas.
Arbetsupplägget kan bryta mot Svenska Fotbollförbundets regelverk.
- Han är till 100 procent agent, säger en svensk klubbledare till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

36-årige Kian Karam har i flera år varit en aktör på svensk fotbolls transfermarknad. Han driver företaget Nordic Scouting AB och har tidigare varit verksam inom klubbar som Helsingborgs IF (som division 1-scout) och Åtvidabergs FF (som chefsscout). Själv vill han kalla sig för just scout och definitivt inte klassas som någon agent. Det trots att jobbet han utför faller inom ramen för vad som definieras som agent-verksamhet.

Annons

Sedan den 15 juni förra året måste man registrera sig hos och bli godkänd av Svenska Fotbollförbundet för att vara verksam som agent i Sverige, men Karam har valt att inte ansöka om att bli en så kallad ”registrerad förmedlare” och omfattas därför inte av SvFF:s agentregelverk. Han håller sig helt enkelt utanför systemet. Det innebär till exempel att han inte kan straffas om det skulle visa sig att han inte har skrivna avtal med spelare som han representerar, då det bara är registrerade agenter som förbundet kan agera mot. I ett sådant fall är det bara spelaren i fråga som riskerar straff. 

Fotbollskanalen har nyligen kunnat berätta hur svensken på flera sätt var inblandad i övergången som tog Issam Jebali från Elfsborg till Rosenborg sommaren 2018. Karam hade i flera år ett tajt samarbete med Jebali innan han placerade spelaren i Rosenborg, vars scouting-nätverk han då var en del av, och på en lista från det norska fotbollsförbundet står Karam uppskriven som agent på den nämnda affären. Rosenborgs sportchef Stig Inge Bjørnebye hävdar att Karam inte satt på dubba stolar och att det är klubbens ekonomiavdelning som ligger bakom att Karam skrivits upp på den nämnda förbundslistan. Bjørnebye uppger samtidigt att ingen agent var delaktig i affären men att det var Karam som ”förmedlade” Jebali i samband med övergången. Jebali själv säger dock till Fotbollskanalen att han tog hjälp av agenten Moses Ssewankambo när han skrev på för Rosenborg och att Ssewankambo då samarbetade med just Kian Karam. Ssewankambo och Karam har affärskopplingar till varandra, berättar flera källor för Fotbollskanalen.

Annons

Under tiden som Karam utförde scouting-jobb åt Rosenborg gjorde han, som agent, också affärer med andra norska klubbar. 2018 var han delaktig i tio stycken affärer med andra norska lag, visar den ”förmedlarrapport” som det norska fotbollsförbundet släppte i våras. Sex av de totalt elva affärerna (Jebali inräknad) slutfördes efter att Svenska Fotbollförbundets nya regelverk gällande förmedlare trätt i kraft. Så medan han i Sverige arbetat bortom radarn när registrering krävts har han i Norge utfört jobb som agent, enligt norska förbundet. Regelverken i Sverige och Norge skiljer sig åt något, men det finns till exempel likheter mellan länderna när det gäller hur en förmedlare ska definieras. Och det finns ett krav om registrering även i grannlandet. 

Fakta

DET SÄGER REGELVERKEN

I det norska förbundets regelverk står det att en förmedlare är:

”En fysisk eller juridisk person som antingen mot eller utan ekonomisk ersättning representerar spelare och/eller klubbar i förhandlingar i samband med att ett professionellt spelarkontrakt ingås eller förhandlingar om ett övergångsavtal”.

En förmedlare definieras på följande sätt i SvFF:s regelverk:

”En fysisk eller juridisk person som, mot eller utan ekonomisk ersättning, biträder spelare eller förening vid förhandling om anställningsavtal, biträder förening vid förhandling om spelarövergång, introducerar spelare eller förening för motpart i syfte att initiera en spelarövergång eller på annat sätt verkar för att skapa förutsättningar för en spelarövergång”.

Kian Karam har i flera år blivit skriven på affärer i Norge, i form av agent. Men svensken har varit delaktig i övergångarna utan att vara registrerad förmedlare hos det norska fotbollsförbundet, trots att regelverket egentligen kräver det. Den 26 april i år tog dock Fotbollskanalen kontakt med Karam för första gången för att ställa frågor om hans affärer med Rosenborg och samma dag, efter att samtalet ägt rum, hörde svensken av sig till det norska förbundet för att registrera sig som agent. Sedan dess har Karam stått listad som en av de registrerade förmedlarna i Norge på förbundets hemsida.

”Karam anser sig nog vara (och det antagligen med rätta) primärt en scout. Men det råder liten tvekan om att han i sitt arbete i vissa fall utför uppgifter som också faller inom ramen för det som definieras som förmedlar-aktivitet. Vi antar att hans registrering är ett erkännande av det”, skriver Kristian Skjennum, som jobbar på övergångsavdelningen hos norska fotbollsförbundet, i ett mejl.

I en uppföljande intervju säger också Skjennum:

- Det finns några klubbar som skickat in kontrakt med hans namn och signatur på, men sen finns det andra exempel (av de affärer som blivit en del av de årliga förmedlarlistorna, reds anm.) där hans namn inte finns på kontrakten och där han endast använts som scout. I de fallen där han har utfört det som för oss definieras som förmedlarjobb borde han varit registrerad, men jag har inte kunskap om fallen i detalj. Och har ett regelbrott skett kommer klubben i fråga sanktioneras.

Att Karam varit delaktig i affärer på ett sätt som gör att han i Norge klassas som agent innebär inte att han per automatik måste vara registrerad som förmedlare i Sverige, men det är en fingervisning om vilket typ av arbete som han utför inom svensk fotboll. Fem av de norska affärerna som han varit delaktig i som agent efter att regelverket förändrats i Sverige har också innehållit en svensk spelare eller/och en svensk klubb.

Enligt officiella dokument från norska fotbollsförbundet agerade han agent när Jacob Palander lånades ut från Trelleborgs FF till Nest-Sotra i augusti förra året, när Elmin Nurkic bytte Varbergs Bois mot Nest-Sotra i juli, när Oscar Kindlund lånades ut från Sirius till Nybergsund i augusti och när Jesper Andreasson lämnade Öster för Vard Haugesund i juli, utöver att han var en del av Issam Jebalis nämnda övergång från Elfsborg till Rosenborg i augusti.

För att Karams delaktighet i de affärerna ska omfattas av Svenska Fotbollförbundets regelverk krävs att han formellt sett biträtt den svenska klubben i övergången, men att klubbar i allsvenskan och superettan är en del av hans arbete i egenskap av mellanhand råder det alltså ingen tvekan om. 

Om han är aktiv även när det gäller affärer inom Sverige? Ja. Ett stort antal personer som är en del av den svenska fotbollsbranschen, däribland klubbledare, har berättat för Fotbollskanalen att de ser på Karam som agent. Källor berättar hur Karam till exempel föreslår spelare för klubbar, inte sällan spelare som han själv har en koppling till. Via sitt Youtube-konto ”Nordic Scouting” har han också genom åren marknadsfört spelare som han på ett eller annat sätt jobbar med.

- Han är till 100 procent agent. Han har erbjudit flera spelare till oss, säger en klubbledare inom svensk elitfotboll som vill vara anonym. 

Han har erbjudit er spelare även efter att det nya regelverket trädde i kraft?
- Ja, absolut.

En annan klubbledare är inne på samma linje.

- Jag vet att han erbjudit spelare till klubbar så sent som under den här hösten, och han umgås med spelare som om han vore deras förmedlare. Det råder ingen tvekan om att han jobbar som förmedlare, säger den klubbledaren.

Har han erbjudit spelare till din klubb?
- Jaja, svarar han och bekräftar att Karam försökt förmedla kontakt mellan spelare och den berörda klubben även efter tidpunkten då SvFF:s nya regelverk fanns på plats.  

Själv vill Karam utåt sett kalla sig för scout, men Fotbollskanalen har tagit del av kommunikation mellan honom och en spelare i Sverige inför säsongen 2018 i vilken Karam kallar sig för just ”agent”. Flera gånger under de senaste åren har han också uttalat sig i media och då beskrivits som ”agent” eller ”rådgivare” för olika spelare. Till exempel pratade Karam om dåvarande IFK Värnamo-spelaren Issam Jebali och honom själv som ”vi” i en intervju med Värnamo Nyheter i juni 2016. I juli samma år sa Karam följande om framtiden för Jebali:

- Det är inte bara rådgivare och klubben som kan bestämma detta. 

Han var också närvarande på presskonferensen då Issam Jebali presenterades som Elfsborg-spelare i juli 2016. Några månader senare pratade Jebali om Karam som sin agent (”han håller mig informerad”) i en intervju med Borås Tidning. BT skrev då att det fanns intresse för Jebali i tyska andraligan och Karam bekräftade även att han fört diskussioner med en tysk klubb om spelaren. 

I en intervju med Göteborgs-Posten i mars förra året hävdade Karam att det är media som beskrivit honom på ett felaktigt sätt när han uttalat sig om enskilda spelare som han jobbat med.

- Det var en sådan miss som tidningarna ... Ända sedan dess har vi sagt att jag måste vara tydlig med det. Jag har inget avtal med Issam Jebali. Jag är en scout som har hittat honom. Det är kanske minimal skillnad för folk att förstå, men det är en skillnad, sa Karam till GP.

Men det är inte bara av media, eller det norska förbundet, som Karam framställs som agent. Även spelare benämner honom som det. Issam Jebali, som beskriver Karam som sin ”bästa vän”, refererade i en intervju med Fotbollskanalen i juni till honom som ”agent”. Mittfältaren André Kamp sa också följande till Smålandsposten i början av juli förra året när det ryktades om en flytt från Kristianstad FC:

- Alla spelare i division 1 vill ju till superettan. Det är klart att det är roligt att klubbar är intresserade. Nu är det min agent Kian Karam som sköter det här. 

Uttalandet gjorde han kopplat till att det då talades om intresse från Östers IF och IFK Värnamo - och efter att SvFF:s nya regelverk runt agenter trätt i kraft, vilket slår fast att det bara är registrerade agenter som får biträda spelare. Till slut landade Kamp i IK Brage. Den 9 augusti i fjol presenterades spelaren av Borlänge-klubben. Enligt uppgifter till Fotbollskanalen erbjöds Kamp till flera andra superettan-klubbar, av just Kian Karam, innan han skrev på för Brage. 

En annan spelare som Karam är kopplad till och som bytt klubb efter införandet av det nya agentregelverket är Predrag Randelovic, enligt Göteborgs-Posten. I januari i år skrev tidningen att mittfältaren jobbar med Karam. I december förra året lämnade han IFK Värnamo för Gais. När GP i mars förra året skrev en artikel om Karam uppgav tidningen att man pratat med spelare som berättat att de tidigare haft skrivna agentavtal med Karam, och att andra spelare hävdat att Karam hjälpt dem i förhandlingar med klubbar. Då skrev GP också att Karam var involverad i övergångarna som tog David Engström, Diego Montiel, Filip Almström-Tähti och Karl-Johan Lindblad till Örgryte IS. I en intervju med tidningen bekräftade Karam att han har kopplingar till de spelarna men hävdade att han som scout bara hjälpt olika klubbar att hitta dem. 2017 var han dock delaktig i Filip Almström-Tähtis transfer från IK Frej till norska Notodden som agent, enligt en förmedlarrapport som det norska fotbollsförbundet har publicerat. 

Källor till Fotbollskanalen kopplar ihop Karam med en mängd olika spelare i allsvenskan och superettan. Ibland är han delaktig i affärer rörande spelare som han själv inte representerar, och han samarbetar med andra agenter (som är registrerade hos SvFF) om spelare, men en rad olika personer som Fotbollskanalen har pratat med är tydliga: Karam har i praktiken ett ”stall” av spelare som han jobbar med.

Själv hävdar han att det inte stämmer. Karam menar att han inte har några spelare och att han får betalt av klubbar i form av ”scoutingfees”. För GP uppgav han i fjol att han inte har några avtal med spelare för att kunna hålla sig opartisk som scout.

- Om jag har avtal med en enda spelare, då blir jag partisk. Då promotar jag min egna spelare till en klubb, sa Karam. 

Men Karam föreslår trots det spelare som han har en tydlig koppling till för olika klubbar runt om i Sverige, enligt uppgifter till Fotbollskanalen.  

Det finns också exempel på spelare vars övergångar han har varit involverad i vid flera tillfällen, så som Alibek Aliev. I den nämnda intervjun med GP sa Karam att han ”promotade” Aliev till Gais när spelaren flyttade dit för några år sedan och tidningen uppgav då att Karam var involverad även när Aliev skrev på för Örgryte i februari 2018. Enligt uppgifter till Fotbollskanalen har Karam fortsatt att finnas med i bilden runt Aliev även under forwardens tid i Öis. Innan Aliev lämnade klubben för superettan-konkurrenten Varbergs Bois i augusti i år var Karam en av de som erbjöd spelaren till andra lag, berättar källor för Fotbollskanalen. När övergången blev officiell publicerade sedan Moses Ssewankambos agentur All Invest Management följande på Instagram: 

”Från rödblåst till grönsvart! Idag blev Alibek Aliev klar för serieledande Varberg BoIS i Superettan. Grattis Varberg och grattis Alibek. Lycka till och kör hårt”.

Aliev själv hävdar att han inte representeras av Karam.

- Det är inte min agent. Jag har Moses, och jag har ingenting med Kian att göra, säger forwarden.

Enligt mina uppgifter så erbjöd Kian dig till klubbar innan du flyttade till Varberg.
- Jag jobbar med Moses och jag har gjort det i flera år. Det kan du ringa till Moses och fråga om. 

Men Kian har ju tidigare sagt till GP att han ”promotade” dig till Gais och då skrev GP att han också var delaktig när du flyttade till Öis.
- Jag har ingenting med Kian att göra. Jag jobbar med Moses. 

Har du aldrig haft med Kian att göra?
- Nej, svarar Aliev. 

Jonathan Levi är ett annat exempel. Karam har sagt följande till GP om sin kontakt med Östers IF under 2017:

- Jag hade ett par spelare som jag promotade dit. Det var två spelare från division 1, Jonathan Levi och Mattias Pavic.

Och därefter var han som agent delaktig i affären som tog Levi från Öster till Rosenborg sommaren 2017, enligt en förmedlarrapport som det norska fotbollsförbundet släppt. Rosenborgs sportchef Stig Inge Bjørnebye hävdar, precis om i Issam Jebali-fallet, att ingen agent var inblandad i den övergången men att Karam ”förmedlade” Levi. Levi själv menar att agenten Carl-Johan Fransén var involverad när han flyttade till Rosenborg och att Karam, som följde med spelaren på resan upp till Trondheim när han skulle presenteras av den norska klubben, bara är ”en god vän” som ”hjälpt” honom ”väldigt mycket”. 

Fotbollskanalen har varit i kontakt med flera källor med god insyn i affären som tog Levi till Rosenborg. De vill inte inte tala öppet om saken men berättar att Karam vid tidpunkten för övergången fungerade som Levis agent.

Vad gäller Levis övergång till Elfsborg, som är den enda flytt som spelaren genomfört sedan det nya agentregelverket i Sverige trädde i kraft, hävdar huvudpersonen själv att Kian Karam inte var en del av affären.

- Nej. Jag snackade med honom, för han är från Göteborg, och vi snackar ju med varandra. Men inget mer än det. Det var Carl-Johan (Fransén). Carl-Johan har ju några spelare i laget. Så han känner Elfsborg väldigt bra, han känner Jimmy (Thelin) som är tränaren och alla andra. Det var inte Kian som hjälpte mig till Elfsborg. Det var Carl som gjorde det, säger Levi.

I maj i år, efter att Fotbollskanalen börjat ställa frågor till Kian Karam och Stig Inge Bjørnebye, ändrades Levis profil på sajten Transfermarkt. Då sattes han, för första gången, upp på klientlistan som tillhör A.M.A Sports Agency och Carl-Johan Fransén, agenten som Levi hävdar att han representerats av i flera år. 

I samband med att Jonathan Levi flyttades över till Carl-Johan Franséns agentur på Transfermarkt skedde stora förändringar på samma klientlista. Minst 15 andra spelare, som enligt källor till Fotbollskanalen är kopplade till Kian Karam, överfördes till Franséns företagsprofil på sajten. När Fotbollskanalen frågar Transfermarkt om vilken agentur/vilka agenturer det är som bad om att spelarna skulle flyttas över till Franséns profil svarar sajten att det är Nordic Scouting (Kian Karams bolag) som gjorde det.

“Alla spelarförändringarna har begärts av det användarkontot”, skriver Transfermarkt i ett mejl.

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är även Fransén en agent som Karam har band till. Sedan flera år är Fransén en affärspartner till Ssewankambo och hans agentur. Således hänger trion (Karam, Fransén och Ssewankambo) samman.

I mitten av augusti sa Carl-Johan Fransén till Fotbollskanalen att han nyligen blivit av med Jonathan Levi som sin klient och att Levi gått över till en annan agentur, men att han var delaktig när spelaren lånades ut till Elfsborg i vintras.

- Elfsborg-övergången var jag med i på ett hörn. Men till Elfsborg var det mest pappan. Och pappan var med gällande Rosenborg också. Levi har ju haft sin pappa som skött det. Jag skulle inte säga att jag har varit ansvarig agent. Pappan har skött väldigt mycket där i övergångarna, säger Fransén. 

Fransén hänvisar till sitt bolags vd när det gäller frågan om hur hans samarbete med Kian Karam ser ut, och vd:n vill inte ge några kommentarer alls om det. På frågan om hur Fransén skulle beskriva Karam svarar han:

- Kian är för mig en fotbollsnörd. Han är riktigt bra på att kolla på fotboll. För mig är han mer en scout som hjälper svenska klubbar att hitta bra spelare. Jag ser honom mer som en fotbollsnörd/scout och en person som känner många spelare. Han har ju jobbat i branschen och åkt runt och kollat på fotboll länge, ju. Jag ser på honom mer som scout, säger Fransén. 

Vad Elfsborg säger? Klubbchefen Stefan Andreasson menar att Kian Karam inte var inblandad i övergången som tog Levi från Rosenborg till Borås-klubben.

- Nej. Är det ett lån så är det mellan klubbarna som det görs upp. Vi gjorde ett bra upplägg med Rosenborg och Jonathan, sa Andreasson i en intervju med Fotbollskanalen i början av maj.

Kian samtalade ni inte med i samband med den affären?
- Nej, den (affären) gjorde jag med Rosenborg.

Vet du om Jonathan jobbat med Kian?
- Nej, det vet jag inte. Det får du fråga Jonathan om. Som jag sa: spelare har olika personer runt omkring sig. Det är så det fungerar i dag. Några har agent, förmedlare eller vänner… Det är lite olika. Kian är väl en person som har relationer till ett antal spelare, säkerligen. Men det där får du fråga Jonathan om.

Kian har själv erkänt att han “promotade” Levi till Öster, sen skrevs han på övergången till Rosenborg hos norska förbundet och därefter har han fortsatt marknadsföra Jonathan med klipp och så vidare på internet. Ändå var han inte någon del av er affär?
- Nej, inte i affären.

Har han varit en del utanför affären?
- Men som jag sa: spelare har väl relationer till personer. Kian är en i en roll som har relationer till många spelare. Det finns många andra som har relationer till spelare. Spelarna har relationer till många olika människor som på något sätt hjälper dem i deras karriärer. Så är det.

Har ni betalat Kian något agentarvode någon gång, eller pengar?
- Nej, inte agent… nej, det har vi inte.  

Inte pengar heller, via scoutingfees eller liknande?
- Jo, han har haft uppdrag för oss, för ett antal år sedan. Som jag sa så har han jobbat som scout åt X antal klubbar, och han jobbade för oss också något år.

Vad gjorde han då?
- Han scoutade vissa marknader, svarar Andreasson.

Flera av varandra oberoende källor berättar för Fotbollskanalen att Kian Karam och Jonathan Levi jobbade ihop fram till och med i somras. Då gick agenten och spelaren skilda vägar. Numera representeras Levi av en annan svensk agentur. 

Att agera som agent utan att vara registrerad hos Svenska Fotbollförbundet strider mot förbundets regelverk, men det är inte agenten själv som straffas om disciplinnämnden slår fast att ett regelbrott begåtts. Det är i sådana fall den spelare eller klubb som representerats av personen som förbundet agerar mot. Agenten skulle slippa undan straff eftersom den inte omfattas av regelverket så länge den inte är registrerad hos förbundet. En fällande dom skulle dock innebära att agentens chanser till att bli godkänd av SvFF om den i framtiden ansöker om att bli en registrerad förmedlare minskar.

Att Karam representerar olika spelare visar också hans inblandning när Melvin Frithzell lämnade IK Frej i somras. Flera källor med insyn berättar nämligen för Fotbollskanalen att det var Karam som förde dialogen med Frej som ledde fram till att parterna gick skilda vägar och att forwarden kunde skriva på för Örgryte istället.

- Jag har inga kommentarer kring det, säger Frejs klubbchef Jan Jonsson.

Den 8 augusti i år presenterades Frithzell av Öis. Samma dag publicerade A.M.A. Sports Agency en bild på spelaren i sin nya klubbs tröja, på Instagram. Det är agenturen som Carl-Johan Fransén jobbar för. Till bilden skrev bolaget:

”Melvin Frithzell klar för Örgryte IS! Anfallaren ansluter direkt till Sällskapet”.

Gentemot Öis var det just Fransén som representerade Frithzell. 

Spelaren själv hävdar att Karam varken är eller har varit hans agent.

- Jag vet vem han är och jag har träffat honom, men nej, säger Frithzell. 

- Jag har aldrig jobbat med Kian på det sättet. Jag hade Carl-Johan (tidigare, reds anm.). 

Det är inte så att Carl-Johan och Kian jobbar ihop?
- Jag har ingen aning om det.

Numera står Frithzell utan agent.

Fotbollskanalen har varit i kontakt med Örgrytes ordförande Joacim Nordh, som inte vill uttala sig om det specifika fallet rörande Melvin Frithzell. Men han berättar att klubben haft med Kian Karam att göra genom åren, utifrån att han representerat olika spelare. GP har tidigare skrivit om täta band mellan Öis huvudtränare Thomas Askebrand (som lämnar till 2020) och Karam.

- Vi har haft med Kian att göra. Vi tittar alltid på spelaren och inte agenten. Sen vad Thomas har för relation till Kian har inte vi engagerat oss i, säger Nordh.

- Men han har erbjudit oss spelare genom åren, jajamen.

Hur ser ni på att han inte är en registrerad förmedlare hos förbundet? Har det varit en fråga för er?
- Ja, det är klart att vi måste väga in det. Det har ju kommit upp den senaste tiden.

- Men det är upp till spelaren att välja agent. Vi ser som sagt till spelaren. De som vi vill ha, de försöker vi kontakta och få till Öis. Sen vilken agent de har, det lägger vi oss inte i. Det är klart att de måste vara registrerade men vi tittar primärt på spelarna och sen får vi ta det därifrån.

Han fortsätter:

- Kian gör sina val och det han gör får han stå för. Sen är det klart att det begränsar hans möjligheter att han inte är registrerad, det är klart att det måste vara så. 

Nordh är tydlig med att Karam inte företrätt Öis i några förhandlingar, utan bara spelare i samtal med klubben.

- Vi ska göra rätt för oss som klubb, säger ordföranden.

I början av 2019 skapade en online-insamling för ett välgörande ändamål. Insamlingens rubrik lyder: “Nordic Scouting spelare och vänner” och ansvarig för den är ”Kianosh Khodakaram” (Kian Karams riktiga namn). I ett inlägg beskrivs insamlingen som “den årliga välgörenhet för Nordic Scoutings spelaren och vänner”. Nordic Scouting är Kian Karams bolag och till insamlingen har över 40 användare med samma namn som olika spelare bidragit. Många av namnen på listan är spelare som enligt Fotbollskanalens källor tar hjälp av Karam i sina karriärer. Bland de som gått in med pengar finns en rad spelare som nämnts i den här artikeln, däribland Jonathan Levi, André Kamp och Melvin Frithzell.

- Då räknas jag som vän, kommenterar Frithzell sitt bidrag.

Svenska Fotbollförbundets jurist Tobias Tibell berättar att förbundet, med anledning av de uppgifter som framkommit i Fotbollskanalens granskning, kommer att se över Karams arbetssätt och utreda om brott mot SvFF:s regelverk skett.

Fotbollskanalen har vid upprepade tillfällen sökt Kian Karam, via mejl, sms, samtal och rekommenderat brev. Han har inte gått att nå. Fotbollskanalen har även sökt Moses Ssewankambo och André Kamp utan framgång.

Publicerad 2019-11-14 kl 15:00
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto