Höjdpunkter: Bale bakom seger när Turkiet mötte Wales
1:05
Ramsey ger Wales ledningen
0:26
Jätteläge direkt för Ramsey

Gareth Bale spelade från start för Wales i lagets andra match i EM då man ställdes mot Turkiet under onsdagskvällen. Yttern var också inblandad i Wales ledningsmål då han med en distinkt passning spelade fram Aaron Ramsey till 1-0 i slutet av första halvlek.

En kvart in i andra halvlek fick sedan Bale en gyllene chans att utöka för Wales. Efter att själv ha fixat en straff stegade Real Madrid-spelaren fram till elvameterspunkten, men hans straff gick flera meter över ribban. En svag straff av Bale, som under årets säsong varit utlånad till Tottenham i Premier League.

Bara någon minut efter Bales straffmiss fick han ytterligare ett läge då han var nära att blockera in en rensning från Turkiets målvakt.

Wales vann till slut matchen med 2-0 sedan Bale åter igen svarat för en assist till lagets sista mål.

Se Bales straffmiss i spelaren längst upp i artikeln.

Publicerad 2021-06-16 kl 19:57