POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Soccer Saturday

Sportcentralen har premiär i dag och jag gillar verkligen upplägget – att samla all pågående helgidrott i ett program. Jämförelsen med Vinterstudion är oundviklig, eftersom programmen sänds samtidigt och slåss om samma tittare. Men skillnaden är att Vinterstudion fokuserar på vintersport (och gör det fantastiskt bra) medan Sportcentralen går bredare. Till exempel kommer Jesper Hussfelt att vara med och berätta om helgens fotboll.

***

Visst är det härligt med granskande sportjournalistik?

***

I dag vill vi inte missa:

  • 13.45 West Ham – Chelsea (Viasat Fotboll)
  • 16.00 Man City – Everton (Viasat Fotboll)
  • 18.30 Bayern M. – Borussia D. (Eurosport 2)
  • 20.00 Barcelona – Athletic B. (C More Fotboll)
  • 20.00 Nice – PSG (TV4 Sport)
  • 20.45 Juventus – Torino (TV4 Sport Xtra)
  • 22.00 Real Madrid – Atletico Madrid (C More Sport)

Vilken av dessa matcher ser ni mest fram emot?

Själv längtar jag mest till Derby della Molle, som sägs vara Italiens äldsta derby. Första mötet mellan Juventus och Torino spelades redan 1906. Titta gärna på Club Calcio i TV4 Sport Xtra klockan 20.00 så får ni mer info om historiken och rivaliteten.

Bayern München-Borussia Dortmund är superhett. Man kan se matchen som Borussia Dortmunds sista chans att haka på i guldstriden, trots att det bara är omgång 15. Men med tanke på dessa lags möten förra säsongen skulle jag inte bli förvånad om Borussia kan skrälla på Alianz Arena.

Madrid-derbyt helt galet också, med tanke på tabellsituationen i La Liga – där Atletico Madrid verkar vara främsta utmanaren till Barcelona. En pressad José Mourinho mot Diego Simeone, som är en av Europas hetaste tränare just nu.

PSG med Zlatan Ibrahimovic är aldrig fel. Ett London-derby är ett London-derby.

Ni ser, det är helt omöjligt att välja EN match i dag. Vilken tur att man inte behöver göra det…

**

Suzanne Sjögren är och har alltid varit en klippa.

***

Från och med i morgon sänds Club Calcio och Fotbollskanalen Europa från en ny studio i TV4-huset. Den gamla scenografin har gjort sitt, nu bygger vi om. Jag hoppas att ni kommer att gilla vår nya fotbollsstudio, mejla gärna era åsikter till: emir.osmanbegovic@tv4.se

Förutom studion byter vi även ut all grafik till en fräschare och mer modern variant.
Publicerad 2012-12-01 kl 11:16
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå