Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Häng med Don Tommaso

Fotbollschefen

Det var många som hörde av sig efter gårdagens inlägg om innehållet i TV4 Sport. De allra flesta blev överraskade av siffrorna. Några påpekade att de ser våra program via fotbollskanalen.se och det syns ju inte i tittarsiffrorna.

Tack för era åsikter och förslag, fortsätt mejla till emir.osmanbegovic@tv4.se

***

I kväll klockan 18.30 i TV4 Sport kan ni se det andra avsnittet av vårt senaste fotbollsformat Europaguiden. Det är ett slags fotbollsreseprogram där våra största profiler tar med sig en vän och besöker varsin fotbollsstad i Europa.

Premiäravsnittet med Johanna Garå och Johannes Cleris i Barcelona ser ni här:

 

I kväll är det dags för Jesper Hussfelt och Thomas Nordahl att presentera Milano och jag ser verkligen fram emot att se vad duon har hittat på.

“Det blir en resa inte bara för fotbollsälskaren utan även för livsnjutaren. Thomas och jag älskar god mat och äventyr”, hälsar Hussfelt.

Annons

Är du fast i snökaoset vid 18.30 och inte hinner se programmet så får du kika på fotbollskanalen.se i kväll.

Nästa vecka är det dags för Anna Brolin och Anders Kraft att berätta vad Paris har att bjuda på och sist ut är Olof Lundh och Tomas Axnér med München.

Förhoppninsgsvis kan Europaguiden fortsätta även nästa år. Finns ju hur många fotbollstäder som helst att besöka…

***

Här kan du läsa lite mer om TV4:s fotbollsprofiler.

***

Vi var inte ens nära att få in Manchester City till Europa League och fick nöja oss med Ajax från den gruppen. Surt. Även Dynamo Kiev, Olympiakos och Zenit är klara för spel i EL. Bra lag, men inga kioskvältare.

Därför är det viktigt att Shaktar Donetsk och Juventus delar på poängen i kväll och skickar Chelsea till Europa League. Jag tvivlar inte på att det blir så.

Annons

Sedan vore det småtrevligt med Celtic och Galatasaray, även om ni som håller på dem lagen säkert inte håller med.

Till slutspelet nästa år kan vi alltså få lag som Chelsea, Liverpool, Tottenham, Newcastle, Lazio, Inter, Napoli, Atletico Madrid, Stuttgart, Bayer Levekusen, Bordeaux, Lyon, Celtic och Galatasaray.

I så fall återinför vi Superlive på torsdagar. It´s a promise.

 

Publicerad 2012-12-05 14:54

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto