Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Häng med Don Tommaso

Det var många som hörde av sig efter gårdagens inlägg om innehållet i TV4 Sport. De allra flesta blev överraskade av siffrorna. Några påpekade att de ser våra program via fotbollskanalen.se och det syns ju inte i tittarsiffrorna.

Tack för era åsikter och förslag, fortsätt mejla till emir.osmanbegovic@tv4.se

***

I kväll klockan 18.30 i TV4 Sport kan ni se det andra avsnittet av vårt senaste fotbollsformat Europaguiden. Det är ett slags fotbollsreseprogram där våra största profiler tar med sig en vän och besöker varsin fotbollsstad i Europa.

Premiäravsnittet med Johanna Garå och Johannes Cleris i Barcelona ser ni här:

 

I kväll är det dags för Jesper Hussfelt och Thomas Nordahl att presentera Milano och jag ser verkligen fram emot att se vad duon har hittat på.

“Det blir en resa inte bara för fotbollsälskaren utan även för livsnjutaren. Thomas och jag älskar god mat och äventyr”, hälsar Hussfelt.

Är du fast i snökaoset vid 18.30 och inte hinner se programmet så får du kika på fotbollskanalen.se i kväll.

Nästa vecka är det dags för Anna Brolin och Anders Kraft att berätta vad Paris har att bjuda på och sist ut är Olof Lundh och Tomas Axnér med München.

Förhoppninsgsvis kan Europaguiden fortsätta även nästa år. Finns ju hur många fotbollstäder som helst att besöka…

***

Här kan du läsa lite mer om TV4:s fotbollsprofiler.

***

Vi var inte ens nära att få in Manchester City till Europa League och fick nöja oss med Ajax från den gruppen. Surt. Även Dynamo Kiev, Olympiakos och Zenit är klara för spel i EL. Bra lag, men inga kioskvältare.

Därför är det viktigt att Shaktar Donetsk och Juventus delar på poängen i kväll och skickar Chelsea till Europa League. Jag tvivlar inte på att det blir så.

Sedan vore det småtrevligt med Celtic och Galatasaray, även om ni som håller på dem lagen säkert inte håller med.

Till slutspelet nästa år kan vi alltså få lag som Chelsea, Liverpool, Tottenham, Newcastle, Lazio, Inter, Napoli, Atletico Madrid, Stuttgart, Bayer Levekusen, Bordeaux, Lyon, Celtic och Galatasaray.

I så fall återinför vi Superlive på torsdagar. It´s a promise.

 

Publicerad 2012-12-05 kl 14:54
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons