Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Twitternews

Fotbollschefen

Jag gillar twitter. Det är snabbt, enkelt, lättillgängligt och roligt.

Man får bara komma i håg att vara försiktig. Numera kan ju även de enklaste tweetsen få en stor spridning.

Att citera tweets från en fotbollsreporter på sin egen tidning och en fotbollschef på TV4 angående en ishockeyintervju i SVT är lika självklart som att intervjua en flaggansvarig ryska bara sekunder efter att det har blivit klart att Sverige spelar en dramatisk förlängning i en VM-semifinal.

Men twitter är ju ändå världsklass, man missar ingenting. Roberto Mancini försöker brotta ner Mario Balotelli och twitter är med på noterna. Kevin Prince Boateng får nog av rasistiska påhopp under en träningsmatch och twitter är först. Alexandre Pato flyttar hem till Brasilien och twitter är snabbast.

Annons

Ja, i går fick man till och med läsa att Robert Kronberg och Linus Thörnblad satsar på bob i vinter-OS 2014. (fjärdeplats?)

***

De flesta av mina kollegor på sportavdelningen twittrar. Här är länkarna:

Har säkert missat någon, men ni kan väl börja med att följa dessa 40…

Annons

***

Sportbladet har listat 2012-års mest sedda sportsändningar och föga förvånande dominerades listan av sport som sändes i SVT (fyra av tio) och TV4 (sex av tio).

Starkt jobbat, speciellt med tanke på alla krisartiklar om att SVT inte har några sporträttigheter och att TV4 säljer allt.

Publicerad 2013-01-04 11:49

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto