Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Välkommen, Lasse G

Oj, vad jag älskar januari-fönstret.

I dag blev det officiellt att Niklas Holmgren går tillbaka till Viasat, efter några månader i frysboxen. Bra för alla inblandade, Holmgren är en omtyckt kommentator och Viasat behöver förstärka nu när NHL är i gång. Bra agerat av konkurrenten att ta tillbaka Holmgren, en win-win.

Bara några timmar senare skickade vi ut ett pressmedelande om att Lasse Granqvist förlänger sitt avtal med TV4 Gruppen. Den stora nyheter där är att Granqvist kommer att kommentera fotboll i TV4, med start 6 februari och Sverige-ArgentinaFriends Arena. Granqvist kommer sedan att kommentara några VM-kvalmatcher med Sverige och vara huvudkommentator för VM 2014, med VM-finalen som den absoluta höjdpunkten.

Jag är väldigt glad och stolt över denna “värvning”. Visst är det en värvning, för även om Granqvist har arbetet för TV4 Gruppen under många år så har han hittills inte kommenterat fotboll i vår huvudkanal. Nu ser vi fram emot nya klassiska referat.

Med Lasse Granqvist, Robert Perlskog, Jesper Hussfelt, Niklas Jarelind, Daniel Kristiansson, Peter Backe och Göran Borgås har TV4 en otrolig stark uppställning av fotbollskommentatorer.

Det slutar inte där, långt i från. För till skillnad från Igli Tare och Claudio Lotito så kommer vi att använda januarifönstret till att förstärka laget ytterligare. Vi hoppas kunna berätta en ny rolig nyhet nästa vecka.

***

Min roligaste arbetsuppgift idag var att anmäla mig själv och produktionschefen Stefan Karlsson till World Broadcasters Meeting i Rio de Janeiro, 23 april – 27 april. Det är ett möte mellan FIFA och samtliga rättighetsinnehavande kanaler i hela världen, där man går igenom rättigheter, skyldigheter, produktion, logistik och mycket annat viktigt inför VM 2014.

Därför måste TV4 och SVT åka hela vägen till Rio de Janeiro. Men vi får offra oss.

Allt för tittarna!

 

Publicerad 2013-01-17 kl 16:20
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons