Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

El Clasico i TV4 Sport Xtra?

Fotbollschefen

Ni kanske minns förra veckans inlägg om “tablåkriget” mellan Copa del Rey och handbolls-VM? Den här veckan gick förhandlingarna bättre, vilket innebär att samtliga fyra matcher från Copa del Rey kommer att direktsändas i TV4 Sport Xtra:

  • Onsdag, kl 19.30: Sevilla – Real Zaragoza
  • Onsdag, kl 21.30: Valencia – Real Madrid
  • Torsdag, kl 20.00: Real Betis – Atletico Madrid
  • Torsdag, kl 22.00: Malaga – Barcelona

Notera att matcherna sänds även på fotbollskanalen.se, för er som har ett Premium-konto.

Om Real Madrid och Barcelona går vidare från kvarten möts lagen i semifinal, där första mötet spelas redan nästa vecka. Det vore väldigt bra för TV4 Sport Xtra med två El Clasico-fajter.

***

Roligt att NHL är igång.

***

Många frågor om den italienska cupen och varför den inte går att se i någon av alla svenska sportkanaler. Det är synd att ingen har rättigheterna till Coppa Italia, jag hade gärna sett Juve-Lazio i kväll och Roma-Inter i morgon.

Annons

För oss hade Coppa Italia medfört tablåkrockar eftersom den här veckans matcher spelas samtidigt som Copa del Rey som sänds i TV4 Sport Xtra och handbolls-VM som sänds i TV4 Sport.

***

Vår programledare Anna Brolin briljerar i säsongens första avsnitt av “Spårlöst”.

***

Good news för alla IFK Göteborg-supportrar – klubbens matcher i Copa del Sol kommer att direktsändas.

  • Fredag kl 19.00: Shakthar Donetsk – IFK Göteborg, TV4 Sport Xtra
  • Måndag kl 13.00: Olimpija Ljubljana – IFK Göteborg, TV4 Sport
  • Torsdag kl 13.00: Strömsgodset – IFK Göteborg, TV4 Sport

Den första matchen ligger i TV4 Sport Xtra eftersom TV4 Sport direktsänder en semifinal från handbolls-VM.

***

Serie A är i desperat behov av nya stjärnor. De allra största namnen har lämnat ligan och därför hoppas man mycket på den nya generationen. En av de unga och lovande spelarna är Juventus franske mittfältare Paul Pogba, som i helgen svarade för två snygga mål mot Udinese.

Annons

Visst, Pogba gjorde en kanonmatch. Han är talangfull. Men det som oroar är att han direkt målas upp som en spelare som kommer att dominera världsfotbollen.

Italienarna höjer Pogba till skyarna. Precis som man gjorde med t.ex. Alexandre Pato, Mario Balotelli, Sebastian Giovinco, Phillipe Coutinho och Marco Verratti och Lorenzo Insigne, Stevan Jovetic, Erik Lamela och Mattia Destro.

Det är möjligt att Pogba kommer att gå hela vägen till den absoluta toppen och att han en vacker dag slåss om Guldbollen. Det är möjligt att någon av de övriga också gör det. Men jag håller med Thomas Nordahl som i söndagens Club Calcio tyckte att “man bör se killen prestera under en längre period innan man drar sina slutsatser.”

Publicerad 2013-01-22 08:50

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto