Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jämför Messi och Zlatan

Fotbollschefen

Ni har ju säkert koll på TV4:s “Zlatan-cam”, en specialkamera som följer Zlatan Ibrahimovic under Sveriges landskamper. Det har varit en oerhört uppskattad tjänst och i den senaste landskampen mot England fick alla som följde Zlatan-cam på fotbollskanalen.se en riktig jackpot:

 

 

Vi kan nu stolt lansera även en “Messi-cam”, en kamera som följer Leo Messi under kvällens match mellan Sverige och Argentina.

Samtidigt som ni ser själva matchen i TV4 tycker jag att ni ska öppna två internetfönster på era datorer, surfa in på fotbollskanalen.se, starta både Zlatan-cam och Messi-cam och jämföra två av världens bästa spelare.

En fantastisk second screen-tjänst. Dessutom helt gratis.

***

Det är inte bara Argentina som kommer med ett dreamteam till Friends Arena i kväll, det gör även vi.

Matchen kommenteras av Lasse Granqvist och Jens Fjellström, parets allra första match i TV4. I studion finns Anna Brolin, nyförvärvet Hans Backe och Olof Lundh. Intervjuerna görs av Patrick Ekwall. Dessutom kommer vår spansktalande La Liga-expert Johanna Garå debutera som intervjureporter och jaga argentinska spelare efter matchen.

Annons

Sändningen startar kl 20.00 i TV4, TV4 Sport Xtra och på fotbollskanalen.se. Skillnaden mellan sändningarna i TV4 och i TV4 Sport Xtra är reklamavbrotten – vi fortsätter att analysera, diskutera och intervjua spelare i TV4 Sport Xtra varje gång vi lämnar till reklam i TV4.

Sändningen på fotbollskanalen.se är densamma som i TV4 Sport Xtra, dvs utan reklamavbrott.

***

Att Fotbollskanalen Europa hade nästan 100 000 tittare i söndags, med starttiden 00.10, talar om hur uppskattat programmet är. Tack för att ni är uppe och väntar på den sena sändningsstarten, det ger oss motivation att fortsätta jobba hårt med programmets femte säsong.

Söndagens program:

 

 

Att sändningsstarten för Fotbollskanalen Europa varierar beror helt och hållet på längden på den långfilmen TV4 väljer att visa på söndagskvällarna. Vi i fotbollsgänget älskar därför Beck och Wallander – korta filmer ger oss en “tidig” starttid.

Annons

Dessa tider gäller för Fotbollskanalen Europa de kommande söndagarna:

  • 10 februari: 23.15
  • 17 februari: 23.45
  • 24 februari: 23.15
  • 3 mars: 23.20
  • 10 mars: 23.15
  • 17 mars: 23.15

***

Ledsen att bloggen inte har uppdaterats på ett tag, vi hade ett barn att föda. Men nu är han här – Alec Osmanbegovic, framtida nummer 10 i Lazio och ett blågult landslag.

Med en alldeles egen “Alec-cam”.

 

Publicerad 2013-02-06 08:02

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto