Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Alsing som kommentator?

Fotbollschefen

Vilken vecka!

Inte nog med Inter-Milan, PSG-Marseille och Barcelona-Real Madrid. På fredag har vi nästa stormatch. Det handlar om ett toppmöte i Serie A, tvåan mot ettan, syd mot norr.

Napoli-Juventus ser ni i TV4 Sport Xtra med start kl 20.45. Jesper Hussfelt och Martin Åslund är på plats i Neapel för att kommentera.

***

Resumé uppmärksammar att Adam Alsing och Glenn Hysén kommenterar El Clásico på bettingbolaget Unibets hemsida. Intressant att höra hur Alsing är som kommentator. Han är ju en fantastisk programledare…

***

Kvällens cupmatch PSG-Marseille sänds i C More Sport eftersom det är C More som äger rättigheterna till den franska cupen.

Annons

TV4 har franska ligan och spanska cupen. C More har spanska ligan och franska cupen.

Jag vet att detta kan uppfattas som ologiskt och lite förvirrande. Här har konkurrenten Viasat gjort ett jättejobb och köpt rättigheterna till all engelsk fotboll: Premier League, Championship, FA-cupen, ligacupen och landslaget. Tydligare än så blir det inte.

***

Uppdatering om VM-kvalet Kroatien-Serbien den 22 mars. Serbiens förbundskapten Sinisa Mihajlovic har uttalat sig igen, den här gången om faktumet att Maksimir redan är utsålt:

Jättebra! Jag hade velat ha 200 000 människor på arenan. Är det inte bättre att spela inför storpublik än inför 10 personer som på Cypern nyligen. Jag har alltid älskat såna matcher, oavsett vilket mottagande vi får.

På frågan om några av hans yngre spelare kan påverkas av ett mäktigt tryck från läktarna:

Annons

Jag vet inte varför de skulle bli rädda. Den som blir rädd och nervös kan lika gärna byta yrke, börja jobba på posten eller hitta ett kontorsjobb.

Niklas Jarelind får förtroendet att kommentera matchen, som sänds i TV4 Sport. Han kommer inte vara nervös, det kan jag lova.

***

Jag undrar vad medarbetarna på SVT Sport egentligen tycker om att Janne Josefsson rör om i grytan mitt under ett längd-VM som sänds i SVT? Det känns dessutom att Uppdrag Granskning inte riktigt har de tunga avslöjanden de trodde att de hade.

Frostigt?

***

Till sist: Den bosniska klubben Zeljeznicar har planer på att bygga en ny arena. Stolt presenterar man en bild på hur det nya drömbygget skulle kunna se ut.

 Lite annat bengaltänk där nere på Balkan…

 

Publicerad 2013-02-27 17:11

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto