Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

EXTRA: Fotbolls-VM i TV4

Fotbollschefen

Föreställ dig att du är M’Baye Niang.

Du är blott 18 år gammal. Du får chansen att starta i en helt avgörande match i Champions League mot Barcelona Camp Nou. Allt är galet stort. Det är 94 944 personer på läktarna och hundratals miljoner tv-tittare. Du möter världens bästa lag.

Helt plötsligt får du ett friläge mot Victor Valdes. Ditt lag behöver det här målet för att i stort sett säkra ett avancemang. Du kan bli stor hjälte. Du får en bra förstatouch, en okej andratouch. Sedan placerar du bollen. Den tar i stolpen.

Chansen kommer aldrig igen. Barcelona gör fyra mål, ditt lag är utslaget och alla kommer att prata om ditt missade friläge.

Annons

Det krävs en rejält stark 18-åring för att hantera detta. Det ska bli spännande att följa M’Baye Niang i framtiden och jag kommer att glädjas lite extra varje gång han gör mål.

***

För bara några minuter sedan skickade vi ut ett pressmeddelande om att TV4 har säkrat rättigheterna till fotbolls-VM för damer både 2015 och 2019.

Första gången TV4 sände VM var 2003, då finalen Tyskland-Sverige lockade 3 790 000 tittare. Det är den näst högsta tittarsiffran i TV4:s historia, endast Sverige-Danmark  från EM 2004 hade fler tittare (3 795 000).

Nu har vi säkrat även de kommande två mästerskapen och stärker vår position som kanalen som sänder mest och bäst damfotboll.

Redan i sommar, 10 juli – 28 juli, kan du se samtliga 25 EM-matcher i TV4:s kanaler. 18 av dessa 25 matcher kommer att sändas i huvudkanalen TV4.

Annons

***

Det italienska förbundet har flyttat matchen Sampdoria-Inter från söndag kl 15.00 till söndag kl 20.45.

Det innebär följande:

  • Milan-Palermo sänds i TV4 Sport Xtra kl 15.00.
  • Sampdoria-Inter sänds i TV4 Sport Xtra kl 20.45, inom ramen för Club Calcio.
  • Roma-Parma, som skulle ha sänts kl 20.45 i TV4 Sport Xtra, flyttas till C More Fotboll.

 

 

Publicerad 2013-03-13 10:05

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto