Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sök ett av Mediasveriges roligaste jobb

Fotbollschefen

Dags att gå på fotboll!

Om några timmar flyger sportchefen Hans Pekkari, programchefen för TV4 Sport Elin Ahnberg och jag till Amsterdam och kvällens final i Europa League. Längtar till matchen, det är ju två storlag som möts och det finns förutsättningar för en kanonkväll.

Vi sänder finalen i TV4 Sport och tablån ser ut så här:

  • 20.00 – 20.45 Studio Europa League
  • 20.45 – 22.45 Benfica – Chelsea
  • 22.45 – 23.30 Studio Europa League

Jesper Hussfelt, Hans Backe och Olof Lundh finns i studion i Stockholm och på plats i Amsterdam har vi kommentatorerna Robert Perlskog och Anders Andersson.

Hela sändningen går även att se på fotbollskanalen.se.

Annons

***

På tal om fotbollskanalen.se – nu vill vi förstärka med en redaktionsansvarig. Annonsen hittar ni på den här sidan.

Bakgrunden till detta är att chefredaktören Olof Lundh har dubbeljobbat och haft en extrem arbetsbelastning under en längre period.

Jag förstår inte hur Olof har lyckats mäkta med detta i så många år. Han har grävt fram nyheter, skrivit krönikör och blogginlägg, arbetslett redaktionen på ett lysande sätt, hjälpt till att utveckla sajten och varit “on call” dygnet runt, sju dagar i veckan. Samtidigt som han har varit expert i Fotbollskanalen Europa, Europa League, VM-kvalen och mästerskapen, ställt upp för Nyhetsmorgon och TV4 News och rivit av ett stort antal Ekwall vs Lundh och Superlive.

I framtiden vill både Olof och vi att han fokuserar helt och hållet på det han är bäst i Sverige på – journalistiken. Det kommer han att kunna göra så fort rekryteringen av en redaktionsansvarig är klar.

Annons

Jag ser fram emot rekryteringsprocessen och hoppas kunna hitta rätt person till uppdraget. Att vara redaktionsansvarig för fotbollskanalen.se och leda det dagliga arbetet är ett av Mediasveriges absolut roligaste jobb. Det finns en enorm stolthet, engagemang och kompetens på redaktionen.

Den som kommer in ansluter till en hårdjobbande och välfungerande grupp.

***

Det här var en rejäl sågning…

***

Jag är mycket imponerad av kunskapsnivån hos deltagarna i finalen av Grandiosa SM i fotbollskunskap, som sändes i TV4 Sport i går kväll:

Publicerad 2013-05-15 15:30

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto