Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Blågul glädje

Fotbollschefen

Sex poäng!

De två blågula landslagen i mitt hjärta tog två oerhört viktiga segrar i går kväll och närmar sig VM. Det är nästan för bra för att vara sant.

Sveriges seger mot Kazakstan var stabil, kontrollerad och relativt enkel medan Bosniens vändning borta mot Slovakien var dramatisk, galen och lite turlig.

Och den firades på gator och torg i Bosnien som ett VM-guld:

[youtubeplay id=”qrhWzuBUZgU” size=”large”]

***

Sommarens “tv-mercato” har varit intensiv, men samtidigt väldigt rolig. Vi har lyckats förstärka redaktionen med fyra personer:

  • Emelie Ölander – fotbollskommentator
  • Annons
  • Marcus Birro – ny bloggare på fotbollskanalen.se
  • Thomas Wilbacher – reporter på Club Calcio, Fotbollskanalen Europa och Gol, gol, but.
  • Tobias Rosvall – redaktionsansvarig på fotbollskanalen.se

En ruggigt stark kvartett som har rivstartat i sina roller och imponerar, redan efter några veckor.

***

Det är oerhört tröttsamt med Ralf Edströms ständigt återkommande kritik mot Zlatan Ibrahimovic.

Och det verkar som att Expressen har någon slags policy (eller order uppifrån) att ALLTID ringa Ralf när det vankas landskamper. Zlatan-kritik ger säkert en massa sidvisningar.

Men håll med om att det är tröttsamt…

***

den här sidan hittar ni tv-tiderna för Serie A fram till årskiftet. Det är väldigt ovanligt att Serie A har så här bra framförhållning och för oss är det superlyxigt att redan nu kunna spika december-tablån.

Annons

I morgon tänkte jag försöka reda ut hur vi ska sända och bevaka Europa League, som startar på torsdag nästa vecka. Det blir en härlig kombo av Elfsborgs matcher, Superlive och de bästa fajterna från övriga grupper.

***

Ni som har hängt med i den här bloggen vet att jag uppskattar feedback, tankar och idéer kring våra sändningar, matchval, innehåll på fotbollskanalen.se eller annat.

Syftet med bloggen är att försöka ge en bättre bild av hur vi resonerar kring olika frågor, en liten inblick i vår verksamhet. Men framförallt vill jag gärna ha era synpunkter kring allt vi håller på med. Det går inte att leva i en bubbla och tro att allting är perfekt, tv-beteendet förändras och tittarnas feedback är ovärdeligt om man ska hänga med i utvecklingen.

Mejla gärna till emir.osmanbegovic@tv4.se eller kontakta mig via twitter.

Annons

***

Jag ska inte recensera andras sändningar…men jag ser verkligen fram emot Sverige-Tyskland i TV4 med Anna Brolin, Hans Backe, Olof Lundh, Lasse Granqvist, Jens Fjellström och Patrick Ekwall.

Skriv upp den 15 oktober. Då kör vi! Från

O´Learys Friends Arena!

 

Publicerad 2013-09-11 10:48

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto