Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Konstigt val av Zlatan

Fotbollschefen

Matchdags!

Jag hade gärna sett Sverige-Österrike i TV4, det ska man inte sticka under stolen med. Nu får man istället ratta in Kanal 5 och se om kanalen kan ta revansch efter Kazakstan-sändningen. Jag tror att de gör det.

Vi på Fyran får nöja oss med toppmatchen i grupp A, Kroatien-Belgien klockan 18.00 i TV4 Sport. Men på tisdag är vi med igen och direktsänder Sveriges sista och avgörande(?) gruppspelsmatch mot Tyskland. Sedan har vi även hemmamatchen i en eventuell playoff.

Men först gäller det att inte förlora ikväll. Jag är optimist – 2-0 efter mål av Sebastian Larsson och Zlatan Ibrahimovic.

***

Annons

Anna Brolin får förtroendet att leda årets Fotbollsgala på egen hand, till skillnad från de föregående två åren då hon var programledare tillsammans med Peter Jihde och Per Lernström. Helt rätt beslut, samt ett nytt bevis på att Anna är en av kanalens allra hetaste profiler just nu.

Kul att hårt arbete och engagemang lönar sig.

***

Oups…

***

Att Zlatan Ibrahimovic väljer att ha “direktkontakt” med fans och publicera egna bilder och nyheter är…trevligt. Men att han gör det via samma app som erbjuder “Chicken Royale på köpet vid köp av Chicken Royal Meal” och möjlighet “tävla om bilvårdspaket från Turtle Vax” är lite förvånande och kanske till och med skadligt för Zlatans varumärke.

Jag ger samarbetet max tre-fyra månader.

***

Tänk att Robert Perlskogs mejl skulle nå ut till så många…

Annons

***

Det har spekulerats i att TV4 vill flytta den sista omgången av Superettan, för att undvika en ny krock med Idol. Det stämmer inte, vi har inte ens diskuterat frågan med SEF (Svensk Elitfotboll).

Den sista omgången spelas på lördag 2 november och eftersom GIF Sundsvall har en policy att hela laget alltid reser till bortafajter dagen innan match innebär det att lagkaptenen och sångfågeln Kevin Walker riskerar att missa fredagsfinalen av Idol. Läs gärna Patrick Ekwalls krönika i Expressen om just detta.

Det kommer säkert att lösa sig på något sätt, men åter igen – det har aldrig varit aktuellt att flytta den sista omgången.

***

OBS: Den där Chicken Royale-dealen i Zlatans app gäller inte på fredagar.

Publicerad 2013-10-11 08:44

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto