Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ibland blir det lite fel…

Fotbollschefen

Fyra matcher ni inte får missa i helgen:

  • I kväll kl 20.45, Roma-Napoli i TV4 Sport Xtra
  • I morgon kl 17.00, PSG-Bastia i TV4 Sport
  • I morgon kl 18.00, Irak-Sverige (U17-VM) i Sjuan
  • Söndag kl 15.00, Fiorentina-Juventus, TV4 Sport Xtra
  • Samtliga matcher går även att se på fotbollskanalen.se eller via våra appar.

    ***

    Det har varit alldeles för grinigt i bloggen på sistone. Därför lättar vi upp stämningen med berättelsen om Haris Tresnjo och hans vänner.

    Bosnien spelade en helt avgörande match i VM-kvalet borta mot Litauen i tisdags. Segern med 1-0 efter mål av Vedad Ibisevic säkrade landets första mästerskap någonsin. Efteråt firades den historiska bedriften av tusentals tillresta bosnier i Kaunas. Men Haris Tresnjo och hans vänner missade festen.

    Annons

    – Vi åkte för att heja på Bosnien, men istället för Litauen åkte vi till Lettland. Vi “fuckade upp” när biljetterna bokades och märkte inte att vi reser till fel land. Väl på plats var det lugnt och stilla, inga bosniska supportrar någonstans, berättar Haris för portalen vijesti.ba.

    – Vi frågade på engelska var alla är och var matchen spelas. Vi berättade för folk att vi har rest från Bosnien varpå alla skrattade och svarade att det är låååångt till matcharenan. En yngre kille förklarade att vi är i helt fel land och att matchen spelas i Litauen och att vi är i Lettland. Efter det gick vi runt i huvudstaden en liten stund till för att försäkra oss att det verkligen stämmer.

    Haris förklarade att ingen i sällskapet ens kände till att det finns två olika länder samt att alla blev riktigt sura på vännen som bokade resan. Till slut hittade gänget ett café som direktsände Bosniens match och kunde till slut fira segern mot

    Lettland Litauen.
    Annons

    – Den här tabben kommer jag minnas för resten av mitt liv, avslutade Haris.

    Vad har detta med TV4 och våra sändningar att göra? Ingenting, förutom att det ibland kan bli lite fel och att man förhoppningsvis kan skratta åt det några år senare.

    Trevlig helg!

    Publicerad 2013-10-18 12:32

    Kommentarer

    Visa kommentarer
    Annons
    ANNONS
    next recommended article
    Nästa
    ANNONS
    fotbollskanalen

    Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

    Spelare
    Lag
    Ligor & turneringar
    Bloggar & poddar
    Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
    Skapa konto