Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Fuck cancer

Off Air!

Karin Frick, Suzanne Sjögren, Maud Bernhagen och Anna Brolin är kvartetten bakom min favoritpodcast och deras senaste avsnitt var extremt känsloladdat. Det handlar om familjemedlemmar och vänner som har drabbats av cancer. Oerhört starkt att dela med sig storys, tankar och känslor på ett öppet och varmt sätt.

Jag är inte blödig, men när Suzanne gick in i detaljer kring dotterns leukemi och sjukhusvistelse…ja, då gick det inte att hålla tårarna borta.

Avsnittet, som heter “Fuck Cancer” hittar du här.

***

I skrivande stund är det fortfarande oklart vilket svenskt tv-bolag som kommer att sända den första playoffmatchen mellan Portugal och Sverige, den 15 november klockan 21.45.

Det som är klart är att TV4 sänder returen, fyra dagar senare på en utsåld Friends Arena. Så här ser vår tablå ut för tisdag 19 november:

  • 20.00 – 20.45 Studio
  • 20.45 – 22.35 Sverige – Portugal
  • 22.35 – 23.00 Studio
  • 23.00 – 00.00 VM-magasinet

Vi kommer att ha exakt samma uppställning som senast, de som jobbade med Sverige-Tyskland kör vidare. Lasse Granqvist och Jens Fjellström kommenterar matchen, Anna Brolin, Hasse Backe och Olof Lundh finns i studion och Patrick Ekwall på reporterpositionen.

I magasinet går vi igenom samtliga fyra playoffmöten, med lite extra fokus på Lars Lagerbäcks Island.

***

Nu fattar jag varför alla vill jobba på Google

***

Dagens bild:

Peter Backe är en duktig kommentator och redaktör och får därmed ibland nöjet att vara chef över sin far, experten Hasse Backe.

“Nu gör du som jag säger, pappa!”

“Tyst, annars ryker veckopengen!”

Nej då, duon sköter det hela mycket professionellt och gör fina Superlive-sändningar ihop. Båda vet att det i slutändan ändå är scriptan Maja Kjellman som bestämmer…

***

Elfsborg har endast en poäng efter tre matcher mot Salzburg, Standard Liege och Esbjerg i Europa League. Tråkigt, men ganska väntat.

Väldigt många kallade gruppen för “drömlottning” och var mycket nöjda med utfallet av lottningen. Jag skrev tidigt att jag hellre hade sett ett eller ett par publiklag i Elfborgs grupp, som t.ex. Tottenham, Fiorentina, Lazio eller Sevilla. För avancemang från gruppen är ju ändå kört.

Av antalet tomma stolar på Borås Arena att döma är jag inte ensam om den åsikten.

***

Fortsätt mejla era frågor, feedback eller idéer till emir.osmanbegovic@tv4.se eller kontakta mig på twitter.  

Publicerad 2013-10-25 kl 08:36
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons