Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fischer kritisk mot Ibrahimovics uttalande: "Onödigt sätt att uttrycka sig på"

Frauen-Bundesliga

Zlatan Ibrahimovic var i dag på plats på Fotbollsgalan och sa att hans närvaro låg bakom alla andras närvaro i Globen.
Det gick inte hem hos Nilla Fischer. 
- Jag tycker att det är ett onödigt sätt att uttrycka sig på, säger Diamantbollenvinnaren under en presskonferens efteråt. 

Foto: Bildbyrån.

Se Fischers brandtal i spelaren ovan.

Los Angeles Galaxy-stjärnan Zlatan Ibrahimovic var i kväll på plats under Fotbollsgalan i Globen för att dela ut sitt pris "Number 10" till Grunden Bois, men även för att ta emot priset som årets anfallare i Sverige. Före han delade ut priset till Grunden Bois, så lade han även en skämtsam kommentar till publiken i Globen.

- Först och främst vill jag tacka alla för att ni har kommit. Om inte jag hade kommit hade inte ni kommit. Det var det vi hade lovat både tv och förbundet, att vi ska fixa publiksiffran också, sa Ibrahimovic. 

Däremot gick uttalandet inte hem hos Nilla Fischer, som vann Diamantbollen. 

Annons

- Jag tycker att det är ett onödigt sätt att uttrycka sig på, säger hon under presskonferensen efteråt. 

Fischer höll även ett uppmärksammat brandtal efter att hon blev tilldelad Diamantbollen, där hon bland annat stod upp för kampen för jämställdhet. 

- Om jag stod här i dag som man, med den karriär jag haft, skulle jag aldrig mer behöva oroa mig ekonomiskt. Inte mina barn heller. Vi spelar för att vi älskar sporten, vi spelar för livet. Därför vill jag säga till er tjejer: Sluta aldrig att spela fotboll. Sluta aldrig att kämpa för jämställdhet. Och känn ingen tacksamhetsskuld, för vi är värda så mycket mer, sa hon bland annat i tacktalet. 

Publicerad 2018-11-12 kl 22:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto