Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Hamrins hälsning till Zlatan om Milan: "Du är hjärtligt välkommen"

Major League Soccer

Zlatan Ibrahimovic ryktas vara aktuell för Milan.
På Fotbollsgalan skickade Kurt Hamrin en hälsning till stjärnan.
- Du är hjärtligt välkommen, säger han i ett videoklipp. 
- Vi får se vad som händer, säger Ibrahimovic. 

Foto: Bildbyrån/TV4.

Se Hamrins hälsning och intervjun med Ibrahimovic och Mittag i spelaren ovan.

Los Angeles Galaxys Zlatan Ibrahimovic och Rosengårds Anja Mittag blev i dag tilldelade priset som årets anfallare under Fotbollsgalan. I samband med det skickade förre svenske landslagsspelaren och Milan-stjärnan Kurt "Kurre" Hamrin en hälsning till anfallarna, men även en hint till Ibrahimovic med anledning av ryktena om en återkomst i Milan. 

- Grattis Anja, grattis Zlatan. Jag hade gärna varit där och firat er tillsammans med de andra gubbarna, men ni ser ju, i min ålder räcker det bara att tänka på fotboll för att bli skadad, säger han i ett videoklipp under Fotbollsgalan och syftade på att hans tidigare landslagskamrater Owe Ohlsson, Bengt Ågren och Agne Simonsson delade ut prisen till Mittag och Ibrahimovic.

Annons

- Men Zlatan, det går rykten om att du är på väg till Italien och Milano. Du är hjärtligt välkommen. Zlatan, Anja - det är fantastiskt att följa er båda på fotbollsplanen. Hoppas att ni håller på i många år till och återigen - ett stort grattis, fortsätter han. 

Ibrahimovic bemötte därefter Hamrins hälsning om Milan. 

- Allt brukar stanna i omklädningsrummet säger dem, men ändå kommer det ut. Jag trivs bra i Galaxy och vi får se vad som händer. Vi pratar fram och tillbaka, säger han. 

- Det är en stor ära att träffa Kurre och även herrarna här bakom. Det handlar om att ta det vidare från den tiden till den här tiden. Ni där ute, fortsätt att träna, ta det vidare och gör det ännu bättre, säger han. 

Ibrahimovic blev för 13:e gången i karriären utsedd till årets anfallare på Fotbollsgalan. 

Annons
Publicerad 2018-11-12 kl 20:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto