Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

TV: Claesson om kommande matcherna: "Vore kul att få chansen"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela intervjun i spelaren ovan.

Lördagens match mot Luxemburg ser ut att slå publikrekord. Samtidigt kommer Viktor Claesson med ett bra självförtroende inför kvalmatcherna och hoppas på att få spela.
- Det öppnar upp större chanser för oss som satt på bänken, säger han till Fotbollskanalen.

Inför kvalmatcherna så har det öppnats upp en chans för Viktor Claesson. Jimmy Durmaz drog på sig en ljumskskada i en ligamatch med Toulouse och är inte med i truppen. Nu kan Claesson ta hans position, då de båda har kämpat om mittfältsplatsen på högenkanten.

- Tråkigt att Jimmy inte kan vara med på samlingen och att han är skadad. Men det är klart att det öppnar upp större chanser för oss som satt på bänken att få starta, så vi får se hur Janne tänker men det skulle vara kul att få chansen, absolut. 

Sverige har två vitt skilda matcher framför sig, Luxemburg på lördag och sen Holland på tisdag. Claesson säger att det är under de kommande samlingarna i veckan så är det är fullt fokus på Luxemburg.

- Vi fokuserar på träningar och teori och allt sånt i venckan mot Luxemburg och från och med söndag tar vi Holland men det blir sen.

Publicerad 2017-10-03 kl 14:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons