Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Asllani säljer flest matchtröjor: "Tror att det är många som har en igenkänningsfaktor"

Sverige (dam)

GÖTEBORG. Kosovare Asllani säljer flest matchtröjor på damsidan och Victor Nilsson Lindelöf på herrsidan.
- Jag tror att det är många som har en igenkänningsfaktor, säger Asllani till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

Inför herrlandslagets match mot Portugal i förra veckan så pratade Fotbollskanalen med Stefan Abelsted, som är gruppchef för sälj- och affärsutveckling på Svenska Fotbollförbundet, om vilka spelare på dam- och herrsidan som fans som köper matchtröjor helst vill ha på ryggen.

Det visade sig att på herrsidan så är Victor Nilsson Lindelöf mest populär och sedan kommer Alexander Isak och Emil Forsberg.

Och på damsidan så ligger Kosovare Asllani i topp, före Nilla Fischer och Caroline Seger.

- ”Vigge” säljer dubbelt så många som Isak som är tvåa. ”Kosse” säljer dubbelt så många som Fischer som är tvåa, sa Stefan Abelsted då.

ANNONS

Kosovare Asllani är glad över att vara uppskattad av fansen och tror sig ha en förklaring till varför hon ligger i topp.

- Jag tycker att det är otroligt kul. Det visar ju sig att för egen del, det jag känner varför folk gillar mig, och som spelare tror jag att det är många som har en igenkänningsfaktor. Jag känner att jag står för mycket. Inte bara i min bakgrund utan även med mina värderingar, och fotboll. Jag tror att det hand i hand blir en bra kombo, säger hon till Fotbollskanalen.

Publicerad 2020-10-21 kl 07:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto