Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rolfö: "Hade hoppats att det inte hade hänt"

Sverige (dam)

SHEFFIELD/CHESTER. En oturlig träff gjorde att Nederländerna kunde rädda poäng.
Fridolina Rolfö menar att det var otroligt tungt.
- Jag hade hoppats att det inte hade hänt, säger hon.

3:25
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

Sverige tog ledning mot Nederländerna genom Jonna Andersson. Men i den andra halvleken kom Nederländerna tillbaka efter att Fridolina Rolfö fått en oturlig träff och misslyckats med att rensa bort bollen - något som fick svenskan att slå i marken efter att Nederländerna hittat fram till kvittering genom Jill Roord. Och Sverige tappade poäng.

- Det var otroligt tungt. Hon håller på att spela ut på kanten och jag bryter den men den går rakt i gapet och de kan hitta ett avslut. Så jättetungt att det sker på det sättet. Jag hade hoppats att det inte hade hänt.

Anfallaren menar vidare att Blågult kanske inte är hundra procent nöjda med målbilden men att resultat var okej.  Hon menar vidare att hon inte tycker att man fått i gång sitt spel och att det blev en del långsamma beslut.

ANNONS

- Jag upplever att vi kanske inte riktigt var förberedda på att Holland skulle sätta sådan press och vara så aggressiva som de var. Vi möter ett otroligt bra lag, och då går det fortare och då behöver vi ta snabba beslut, säger hon.

Sverige ställs härnäst mot Schweiz på onsdag, och sedan mot Portugal på lördag.

Publicerad 2022-07-10 kl 09:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto