GÖTEBORG. Sverige besegrade Lettland med 7-0.

Se höjdpunkterna från matchen i Sporten ovan.

2 - Godkänd
1 - Underkänd

-

Anna Anvegård
UT 61. Ett mål och två assist. Var bra i en ny roll då hon spelade på Kosovare Asllanis position. Väldigt fint förarbete vid assisten till Hammarlunds 6-0-mål.

Caroline Seger
UT 61. Styrde, var motor och satte fart på anfall. Flera bra raka passningar som slog ut lagdelar.

Pauline Hammarlund
Tvåmålsskytt. Fick chansen från start och levererade. Satte 5-0 och 6-0. Båda två på nick. Var nära att göra ett till mål på nick. Stark trea.

Olivia Schough
UT 78. Väldigt bra i första halvlek och utmanade och hade fart. Men kom bort lite i andra. Ett mål och en assist i första halvlek. Stark trea.

Hanna Glas
UT 45. Bra löpning och fint inlägg till Hurtigs 1-0 efter mindre än en minut. Fyllde hela tiden på och ville framåt. Blandade och gav en del i passningsspelet. Utgick i halvtid.

Lina Hurtig
UT 35. Målskytt efter bara 51 sekunder. Viktigt att spräcka nollan så snabbt och visa vägen. Borde ha gjort ett till mål. Utgick skadad efter 35 minuter.

Magdalena Eriksson
Målskytt. Sattes inte på några defensiva prov utan det handlade bara om anfallsspel. Var bra i passningsspelet, både det raka och fördelade också flera fina bollar ut på kanterna. Ständigt hot på fasta situationer. Nickade in 4-0.

Jonna Andersson
Ville hela tiden framåt och visade upp sin fina vänsterfot. Assist på hörna till 5-0 och låg bakom 6-0 efter bra passning över Lettlands försvar.

Jennifer Falk
Hade inget att göra.

Nilla Fischer

Sattes inte på några defensiva prov. Bra med fötter och ville framåt.

Julia Zigiotti Olme
En väldigt fin assist på ett tillslag till Anvegårds 2-0-mål. En hel del bra passningar, men bladade lite för mycket. En stark tvåa.

Julia Roddar
IN 35. Lojal och ger alltid allt. Hade ett bra läge att göra 6-0, men vass räddning av Lettlands målvakt

Jessica Samuelsson
IN 46. Piggt inhopp. Ville mycket och slet på högerkanten. Bra inlägg till Mimmi Larsson som var nära att nicka in 7-0.

Mimmi Larsson
IN 61. Kämpade och slet. Nära att göra ett nickmål.

Filippa Curmark
IN 61. Målskytt. Spännande inhopp i sin första A-landskamp. Ville ha mycket boll och visade fin speluppfattning. Bra vilja när hon tryckte in 7-0.

Spelade för kort tid för att betygsättas: Sofia Jakobsson (IN 78)

Publicerad 2020-10-22 kl 20:50