POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
1v

Sverige vill köra med bästa laget mot Färöarna – trots viktiga matchen mot Norge tre dagar senare: "Kan inte tänka så"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Sebastian Larsson i spelaren ovan.

TORSHAMN. De svenska spelarna vill inte vila mot svaga Färöarna.
Trots en viktig match mot Norge tre dagar senare.
- Vi har inte råd att fundera på matchen efter den här, säger Sebastian Larsson till Fotbollskanalen.

På torsdag spelar Sverige mot Färöarna som är rankat 108 i världen. Tre dagar senare är det dags för match mot Norge. Men de svenska spelarna vill inte vila mot Färöarna för att vara i fullt slag på söndag.

- Jag vill alltid spela matcher. Det är det jag brinner för. Jag ser verkligen fram mot det. Sedan är Janne som tar ut laget. Men för egen del vill man alltid spela matcher, säger Andreas Granqvist.

I derbyt mellan AIK och Djurgården klev Sebastian Larsson av på grund av att han var sliten i kroppen. Efter onsdagens träning i Torshamn säger han att det känns mycket bättre och att han inte vill vila mot Färöarna.

- I går tog jag det lite lugnare och återhämtade mig. Det var väldigt skönt. Så kroppen har svarat bra. Vad gäller matchen mot Färöarna så vill jag alltid spela.

Även om det får följder för matchen mot Norge?
- Jag vill spela. Sedan om jag kommer göra det, det vet jag inte. Vi har inte råd att fundera på nästa match. Jag förstår att diskussionen kommer upp och att andra tittar på det. Men om vi börjar titta på söndagens match så riskerar vi att prestera dåligt mot Färöarna. 

Har du några tankar om att det skulle kunna gynna dig att stå över?
- Nej. Jag vill spela 90 minuter i båda matcherna. 

Så som du har känt dig i kroppen det senaste, du gick av i derbyt, om du skulle starta mot Färöarna, hur tror du att det skulle påverka dig mot Norge?
- Förhoppningsvis bra. Men absolut, i derbyt kände jag mig sliten men jag kände redan på uppvärmningen att det var något som inte var hundra och jag hade dragits lite med halsen och andra saker. Förhoppningsvis var det sådant som påverkade. Samtidigt lär man sig att återhämta sig. Jag har inte haft någon sådan konversation med Janne eller Peter. 

Publicerad 2019-09-05 kl 09:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå