Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Hyllningen till reserverna: "Vi är jävligt tacksamma"

Sverige (herr)

Reserverna avbröt sin semester för att vara back up till EM-truppen.
Nu får de åka hem.
För sin uppoffring hyllas de nu av EM-spelarna.
- Vi är jävligt tacksamma, säger Janne Andersson i en video publicerad av förbundet.

Foto: SvFF

Se klippet underst i artikeln.

Två coronafall på Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg ställde tidigt till det för det svenska landslaget i EM-förberedelserna. De båda fick isoleras och med en gång stod det klart att de båda skulle missa premiären mot Spanien.

Som en följd av de två smittade spelarna, och oron för om det eventuellt skulle bli fler som skulle testa positivt, valde Janne Andersson att kalla in sex reservspelare, som fick bilda sin egen bubbla. Spelarna sattes på stand by och fram till på måndagen hade Janne Andersson möjlighet att göra skiften i truppen.

Så blir det inte.

På måndagen kom beskedet om att Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg båda återansluter till truppen och reservbubblan därmed får åka hem igen. För sin uppoffring, många av spelarna hade gått på semester då de kallades in, hyllas man nu av EM-truppen. På en video publicerad av förbundet på måndagen ges reserverna en värmande applåd.

ANNONS

- Hej Poya och gänget hemma i Göteborg. Ni som klev in i en egen liten bubbla i torsdags för att finnas till hands och hjälpa oss om vi hade behövt er. Tyvärr, för er skull, kommer vi inte behöva er nu men vi är jävligt glad och tacksamma för att ni ville göra det här och var beredda att vara stand by om det hade behövts. Så vill bara tacka er på det här sättet. Ha det bra så länge, säger Janne Andersson.

Publicerad 2021-06-14 kl 13:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto