POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Kindberg säger sig ha fått stöd från SvFF-håll: "Djupt imponerad"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses hela Daniel Kindbergs presskonferens.

STOCKHOLM. Daniel Kindberg hävdar att han får stöd av fotbolls-Sverige.
Bland annat från förbundshåll.
- Jag är djupt imponerad över fotbollsfamiljens mänsklighet, säger Kindberg.

Daniel Kindberg anser att han blivit utsatt för en rättsskandal. Han tänker överklaga tingsrättens dom som innebär ett treårigt fängelsestraff för honom.

Och den förre ÖFK-ordföranden hävdar att det är många som stöttar honom och att de som gör det förstår att något i processen som lett fram till den här domen "inte är korrekt".

- Människorna i Östersund och Jämtland har varit fantastiska från dag ett. Jag känner att jag har stödet från de människorna. Även från fotbolls-Sverige. Jag har fått fantastiskt många uppmuntrande mejl och sms, säger Kindberg.

Kindberg hävdar att mängder av personer som är verksamma inom fotbollsbranschen i Sverige har hört av sig med stöd under processen som varit.

- Jättemånga. Det är både tränare, sportchefer, ledare, styrelseledamöter, förbund. Jag är djupt imponerad över fotbollsfamiljens mänsklighet.

Han menar alltså att en representant/flera representanter från Svenska Fotbollförbundet uttryckt stöd. Men Kindberg vill inte nämna några namn.

- Det vore inte passande.

- Men jag är väldigt glad över den delen av fotbollsfamiljen som faktiskt gör det (stöttar). Det är jag tacksam för, säger Kindberg.

Publicerad 2019-11-05 kl 15:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå