Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Lucka 7 och annat

Det är rätt tydligt vad som måste tas upp idag. När man ska prata om Marseille och framgång finns det egentligen bara en enda människa som är värd att nämna. En av Frankrikes mest mångsidiga och framgångsrika allt-i-alla-personer, den här gången sjunger han om alkohol: lucka nummer 7.

ANNONS

***

Men vi ska hinna med fler saker idag. Viktiga saker. Som exempelvis att gaymagasinet Tetu har utsett de sexigaste spelarna i Ligue 1. Högst upp på listan finns Kim Källst…

Nej. Verkligen inte.

Etta: Olivier Giroud
Tvåa: Lisandro López
Trea: Jean Calvé

På tal om attraktionskraft: Lite mer Joe Cole? Visst. Idag mot Trabzonspor ska han få spela på centralt mittfält, hans favoritposition enligt honom själv, och nu vill han att Lille ska köpa loss honom efter säsongen. Joe Cole i Lille och David Beckham i PSG. Tror ni att Lyon försöker locka till sig Ray Parlour i sommar?

På tal om PSG: Makélélé kan bli ny tränare. Han är redan anställd i klubben och alla människor med ett uns vett i kroppen undrar hur det kan vara en uppgradering jämfört med den nuvarande tränaren Kombouaré.

På tal om rikemansleksaker: Monaco sägs bli uppköpt av en rysk oljemiljadär, som ska pumpa in €200 miljoner i kassan. Som om Monaco skulle behöva ekonomisk hjälp…

ANNONS

På tal om marknadsföring: Al Jazeera har köpt det stora franska Champions League-sändningspaketet framför ögonen på Canal Plus, som tidigare har haft rättigheterna tillsammans med TF1. Avtalet sträcker sig tre år framöver. Al Jazeera är baserad i Qatar, och alla vet vilket lands regering det är som äger PSG…

På tal om toppstrid: Jag hoppas att ni såg Deschamps segerdans direkt efter 2-3 igår? Marseilles usla start på säsongen har gjort att iallafall jag har börjat unna dem all framgång nu. 12 poäng upp till förstaplatsen i Ligue 1, 22 omgångar kvar. Det kan gå…

/J

Publicerad 2011-12-07 kl 13:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto