Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lucka 14

Hansson blogg

Det är tio dagar kvar av kalendern, och nu kommer vi börja köra med “Årets…” istället. Först ut: årets match. Inte alls svårt att välja, egentligen. Visst ligger Dinamo – Lyon (1-7) nära inpå, och supercupfinalen Lille – Marseille (4-5) är också en kandidat. Men. Jag tycker det är en annan match som är given. Frankrike – England i dam-VM. Frankrike hade aldrig någonsin tagit sig förbi gruppspelet i ett VM-slutspel och nu var det dags att ställas mot England (av alla jävla lag) i kvartsfinalen. Man dominerade, man hade 30-talet avslut, men England ledde med 1-0. Fram till 88:e minuten. Schwosch. 1-1. Sedan blev det straffar och jag behöver nog inte ens påpeka hur England sköter sig när det handlar om straffar i stora mästerskap.

Lucka nummer 14.

Ser dessutom att listan med Ballon de Plomb-kandidaterna är ute nu. Brandão är inte ens med. Hur gick det till?! Tycker de att han har nog med problem som det är eller vad är det frågan om?

/J

Annons
Publicerad 2011-12-14 12:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto