Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lucka 14

Det är tio dagar kvar av kalendern, och nu kommer vi börja köra med “Årets…” istället. Först ut: årets match. Inte alls svårt att välja, egentligen. Visst ligger Dinamo – Lyon (1-7) nära inpå, och supercupfinalen Lille – Marseille (4-5) är också en kandidat. Men. Jag tycker det är en annan match som är given. Frankrike – England i dam-VM. Frankrike hade aldrig någonsin tagit sig förbi gruppspelet i ett VM-slutspel och nu var det dags att ställas mot England (av alla jävla lag) i kvartsfinalen. Man dominerade, man hade 30-talet avslut, men England ledde med 1-0. Fram till 88:e minuten. Schwosch. 1-1. Sedan blev det straffar och jag behöver nog inte ens påpeka hur England sköter sig när det handlar om straffar i stora mästerskap.

Lucka nummer 14.

Ser dessutom att listan med Ballon de Plomb-kandidaterna är ute nu. Brandão är inte ens med. Hur gick det till?! Tycker de att han har nog med problem som det är eller vad är det frågan om?

/J

Publicerad 2011-12-14 kl 12:50
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons