Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

De sista transfertimmarna: Berbatov!

Monaco: De var inte ute efter ett långsiktigt anfallsalternativ (en indikation på att de räknar med Falcao nästa säsong?), utan ville ha in en äldre spelare eller ett lån. Eftersom Inter nobbade lånebudet på Icardi så ser nu Monaco istället ut att gå på Berbatov (Fulham), i vad som skulle bli historiens mest personlighetsanpassade övergång. Quagliarella (Juventus)? Döda inte vår Berbatov-dröm nu.

Saint-Étienne: €13 miljoner + €3 miljoner för Zouma och €5,5 miljoner för Ghoulam. Saint-Étienne har fått pengar att spendera i vinter. Trémoulinas är redan kvasi-klar på ett lån (€1 miljon + köpoption på €4 miljoner), och nu ska ännu en fransk landslagsman återvända.

Guilavogui (Atlético de Madrid) kommer att lånas in när Atlético har hittat en ersättare. Guilavogui såldes från Saint-Étienne för €10 miljoner i somras, och startade faktiskt ett par landskamper för Frankrike under 2013. Lånet är på ett halvår utan köpoption. Det som kunde ha stoppat affären var Saint-Étiennes lönetak där maxlönen är €80 000/månad, men man har hittat en lösning.

Saint-Étienne kommer att göra mer för pengarna. Frankrikes fjärdemålvakt Ruffier ska få ett nytt kontraktsförslag, Mandi (Reims) och Moreno (Millonarios) kan värvas in, de kollar på Nardi (Nancy) för framtiden, och vi kan nog även förvänta oss någon mer offensiv affär.

Marseille: Khalifa nobbade budet från Qatar och stannar troligen i Marseille. Därför skönk också sannolikheten för att Aliadière (Lorient) ska värvas.

Nantes: Ska ha in en mittbacksvänsterback (MB/VB), som om de spelar Football Manager. Storebror Pogba (Saint-Étienne) och Souprayen (Dijon) är alternativen. Pogba är även av intresse för Rennes. Schechter (Hapoel Tel Aviv) ska vara klar, men ännu ingen officiell bekräftelse. Liknande profil som Djordjevic, en utmattande anfallare, men något kvalitetssnäpp sämre.

Montpellier: Har stängt möjligheterna för att ta in några unga algerier.

KLART: Saint-Étienne lånar ut ytterbacken Polomat till Châteauroux. Har en viss “ordinarie-i-Ligue-1-i-framtiden-aura” över sig, men framför allt har han adopterat Aubameyangs frisyr.

@jonas_hansson

Publicerad 2014-01-31 kl 13:05
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons