Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Manchester City masserar in Pep Guardiola

Hansson blogg 2015-08-29 15:34

Under våren och sommaren har vi blivit så mediatorpedattackerade med Pep-till-City-2016 att det verkar ha accepterats oavsett om uppgifterna är korrekta. Det öppnar för fina teorier om det stämmer.

I våras började Manchester City skapa ett samarbete med Girona, i spanska Segundan. De senaste dagarna har de värvat Rubén Sobrino (23 år) för runt €0,5 miljoner och lånat ut honom till Girona, och de köpte också Lejeune (24 år) för €0,3 miljoner och gjorde samma sak. Lejeune tillhörde dock redan Girona.

Vi förvånas inte över att Manchester City vill ha samarbetsklubbar. De har ett internationellt nätverk (City Football Group) och jobbar nära med NY City, Melbourne City, och Yokohama Marinos (och inte lika nära med en näve andra klubbar).

Det mest intressanta här är dock den som i våras fixade iordning Gironas sunkiga ekonomi, och som själv sägs äga en del aktier i klubben: Peps bror Pere Guardiola.

ANNONS

Tjänster och gentjänster?

Typ: Man City har skaffat Girona som samarbetsklubb. Huvudman i Girona: Pere Guardiola.

Källor: SportBild, Diario Gol, ESPN, Marca

@jonas_hansson

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto