Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mirakelvecka

Fotbollschefen

Glädjande personalnytt – från 1 februari 2013 är Olle Juhnell Lindberg och Peter Backe tillsvidareanställda på TV4. Olle är redaktör och jobbar med bland annat Fotbollskanalen Europa och Europa League. Peter är kommentator och redaktör för Club Calcio.

Jag är väldigt glad över att de tackade ja till erbjudanden om fasta tjänster. Nu blir TV4:s fotbollsredaktion ännu starkare.

***

Vad är det som händer?

Under de senaste tio dagarna har påven abdikerat, en meteorit slagit ner på jorden och både Expressen och Aftonbladet upptäckt att TV4:s fotbollssändningar är bra.

(tänkte länka till Aftonbladet-krönikan, men den är inte utlagd på nätet än. Därför en suddig bild istället. Återkommer med länken, förhoppningsvis.)

***

Ett tips till alla som “rasar” över att SVT flyttar Stryktipset från text-tv sidan 377 – knappa in siffrorna 551 istället. Det är inte så himla svårt. Femman brukar finnas i mitten på fjärrkontrollen och ettan hittar ni oftast högst upp till vänster.

Annons

Testa. Det fungerade utmärkt på min TV.

***

Fler nyheter: Söndagen den 24 februari gör Aftonbladets Kalle Karlsson debut i Fotbollskanalen Europa. Kalle har en helt underbar blogg på sportbladet.se och har tidigare varit gäst i Viasats Premier League-studion. Han kommer att vikariera för vår PL-expert Olof Lundh, som har välförtjänt semester den helgen.

Kalle kastas in i hetluften direkt, Kalle. Vad sägs om Manchester City-Chelsea, PSG-Marseille och Inter-Milan? 24 februari är en het fotbollsdag.

***

Tre lästips:

***

En fin vecka för kollegorna på MTG. Först köpet av rättigheterna till bland annat FA-cupen och nu även detta.

***

Information om TV-matcherna i Superettan dröjer ett par dagar till. 17 av 18 matchval för TV4 Sport är bekräftade och klara, vi väntar på den sista matchen. Bloggen kommer att vara först med schemat, förhoppningsvis på måndag.

Annons

***

Som om det inte räckte med påven, meteoriten och hyllningarna till Fyran. För en gångs skull håller jag med Robert Laul.

Skrämmande…

 

Publicerad 2013-02-16 16:13

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto