Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Hatami: ”I Syrianska räcker det inte att vinna - man ska vinna fint”

Superettan

GÖTEBORG. Media tippar Syrianska sist i superettan.
Men nye tränaren Korosh Hatami är positiv och vill bjuda på fin fotboll.
- I Syrianska räcker det inte att man vinner, man ska vinna fint också, säger han.

Foto: C More

Se intervjun med Korosh Hatami i spelaren ovan.

Syrianska besegrade i fjol IFK Värnamo över två kvalmöten och blev klart för spel i superettan den här säsongen. Södertälje-klubben har till den här säsongen haft en stor rotation med spelare i truppen, men under upptaktsträffen var tränaren Korosh Hatami, som i december i fjol presenterades som ny tränare, positiv inför säsongen.

- Jag är precis som alla andra förväntansfull och det ska bli spännande. Syrianska är tillbaka och vi är jävligt nyfikna på oss själva, säger Hatami under upptaktsträffen.

Hatami berättar vidare att han hoppas få se sitt manskap spela offensiv fotboll.

- Jag hoppas det. I Syrianska räcker det inte att man vinner, man ska vinna fint också. Vi ska försöka att föra matcher och vad vi än gör, så ska vi jobba med fart i omställningar, men även med fart om vi driver matcherna. Vi har pratat mycket om att vi ska ha fart i vårt spel, säger han.

Annons

Syrianska-mittfältaren Sebastian Rajalakso, som för ett antal år sedan slog igenom i Djurgården, var i fjol en tongivande spelare och är numera lite av en ”lagpappa” bland många nya och unga spelare i truppen.

- Jag har väl blivit mer av en lagspelare och man vet vad man är bra på. Det handlar framför allt om att höja andra spelare på träningar och matcher och gör de inte vad de ska, så får de höra det. Det gäller att få ihop gruppen och få ut det bästa av spelarna.

Syrianska blev, av media, tippat sist i tabellen. Rajalakso är ödmjuk och menar att det kan bli tufft med många nya spelare, men anser att det finns gott om kvalitet i Syrianskas trupp.

- Vi har fått in otroligt många spelare i truppen, så det är svårt att säga var vi står, men kvalitetsmässigt har vi det riktigt bra i truppen. Sedan gäller det att få ihop alla spelare. Samtidigt är det inte lätt med 16 nya spelare och nya tränare, då det tar tid. I början gäller det att plocka poäng och sedan kommer nog spelarna in i det. Vi har ännu inte spelat med samma elva någon gång och vi är nykomlingar, så vi vet att det är tufft. Jag har höga förhoppningar, men är ödmjuk inför uppgiften.

Annons
Publicerad 2019-03-25 kl 12:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto