Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Andersson har pratat med Guidetti efter petningen: "Ett jättebra snack"

Sverige (herr)

STOCKHOLM. John Guidetti petades av Janne Andersson.
Nu har duon pratat med varandra om situationen.
- Ett jättebra snack, men han har inte samma syn som jag, säger förbundskaptenen.

Foto: Bildbyrån.

Den här säsongen har John Guidetti fått lite speltid i La Liga för Deportivo Alaves. När förbundskaptenen Janne Andersson presenterade Sveriges trupp till EM-kvalmatcherna mot Rumänien (23 mars) och Norge (26 mars) fanns Guidetti inte med. Forwarden petades för första gången på länge.

Under måndagens presskonferens, som är starten på landslagssamlingen, berättade Andersson att han pratat med Guidetti om saken.

- Det har jag verkligen gjort. Vi har haft ett jättebra snack. Vi är "on speaking terms", om nu någon trodde något annat, säger förbundskaptenen.

- Jag brukar aldrig gå in på vad som sägs i den typen av samtal, men de här spelarna är kloka och har en respekt. Det är precis som med Isaac Kiese Thelin och Marcus Rohdén (som också lämnades utanför truppen). John har ju inte samma syn som jag, han är besviken och det hade jag också varit om jag varit honom. Men vi har stor respekt för varandras roller.

ANNONS
Publicerad 2019-03-18 kl 15:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto