POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Andersson om ”spänd relation” med Forsberg: ”Total överraskning för mig”

Foto: Bildbyrån.

WIEN. Tyska Bild uppger att Emil Forsberg har en spänd relation med Janne Andersson.
Något som överraskade förbundskaptenen.
- Det är en total överraskning för mig, säger han till Fotbollskanalen.

Mittfältsstjärnan Emil Forsberg lämnade landslaget redan i måndags på grund av en skadekänning, trots att han hade spelat match i klubblaget RB Leipzig dagen före. Det hette att han hade en överansträngd ljumske, enligt SvFF.

Under torsdagen gick tyska Bild ut med uppgifter att det kan ha funnits andra orsaker till att Forsberg flög hem till Leipzig. Tidningen skrev:

”Svensken avbröt träningen i Stockholm på grund av känningar i ljumsken och satte sig sedan på ett flyg hem till Leipzig. Men enligt uppgift så är det här det minsta problemet. Snarare handlar det även om den spända relationen till tränaren Janne Andersson”.

Under torsdagen avstod landslagets ledning att kommentera uppgifterna men efter Österrike-matchen bemötte Janne Andersson uppgifterna:

- Jag fick höra av det av Staffan (Stjernholm, presschef). Min bild är att han var skadad och jag var med när vi undersökte honom. Det är den bild jag har, hans vänster ljumske var överansträngd och vi tog beslut att han skulle åka hem.

Hur ser du på påståendet?
- Vi går på våra egna uppgifter, men om det spekuleras får det göra det. För mig är det inte en fråga. Självklart ska jag kolla.

Hur upplever du det – är det en spänd relation?
- Det skulle vara en stor överraskning för mig om det var så. Men jag har inte pratat med Emil. Vore en jätteöverraskning om han sagt något sånt.

Presschefen Staffan Stjernholm påpekar att den tyska tidningen har fel i att han lämnade träningen, då han aldrig var på träningen.

Publicerad 2018-09-06 kl 23:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå