Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Andersson om ”spänd relation” med Forsberg: ”Total överraskning för mig”

Sverige

WIEN. Tyska Bild uppger att Emil Forsberg har en spänd relation med Janne Andersson.
Något som överraskade förbundskaptenen.
- Det är en total överraskning för mig, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

Mittfältsstjärnan Emil Forsberg lämnade landslaget redan i måndags på grund av en skadekänning, trots att han hade spelat match i klubblaget RB Leipzig dagen före. Det hette att han hade en överansträngd ljumske, enligt SvFF.

Under torsdagen gick tyska Bild ut med uppgifter att det kan ha funnits andra orsaker till att Forsberg flög hem till Leipzig. Tidningen skrev:

”Svensken avbröt träningen i Stockholm på grund av känningar i ljumsken och satte sig sedan på ett flyg hem till Leipzig. Men enligt uppgift så är det här det minsta problemet. Snarare handlar det även om den spända relationen till tränaren Janne Andersson”.

ANNONS

Under torsdagen avstod landslagets ledning att kommentera uppgifterna men efter Österrike-matchen bemötte Janne Andersson uppgifterna:

- Jag fick höra av det av Staffan (Stjernholm, presschef). Min bild är att han var skadad och jag var med när vi undersökte honom. Det är den bild jag har, hans vänster ljumske var överansträngd och vi tog beslut att han skulle åka hem.

Hur ser du på påståendet?
- Vi går på våra egna uppgifter, men om det spekuleras får det göra det. För mig är det inte en fråga. Självklart ska jag kolla.

Hur upplever du det – är det en spänd relation?
- Det skulle vara en stor överraskning för mig om det var så. Men jag har inte pratat med Emil. Vore en jätteöverraskning om han sagt något sånt.

Presschefen Staffan Stjernholm påpekar att den tyska tidningen har fel i att han lämnade träningen, då han aldrig var på träningen.

ANNONS
Publicerad 2018-09-06 kl 23:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto