POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

Janne Andersson hyllar Rohdén: "Jag är nöjd med min prestation"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

WIEN. Janne Andersson hyllade en spelare:
Marcus Rohdén.
- Det var roligt att höra, säger Rohdén.

Sverige gjorde en svag insats och förlorade med 0-2 mot Österrike. Men Janne Andersson tyckte att det fanns en spelare som imponerade.

- I sådana här matcher blir man som laget men Marcus Rohdén gör det bra, han kanske sticker ut och gör det bra och har det där skottet. Annars var det ganska jämna insatser. Han flyttar boll och är bra i presspelet. Han är väldigt förtjänstfull i sitt sätt att spela, han är jäkligt nyttig, säger Andersson.

När Rohdén får höra om sin förbundskaptens beröm skiner han upp.

- Det var väl roligt att höra, säger han.

- Det kändes okej. Kändes som att jag kom in bra i matchen och sedan blev det ännu bättre när jag kom in centralt. Jag är nöjd med min prestation.

Betyder det något att få den halvtimmen som du får centralt?
- Ja men mest för egen del att känna på det. Det är där jag tycker att det är roligast och det är där jag trivs bäst. Det var roligt att komma in i mitten och få en halvtimme där. 

- Jag tror att mina egenskaper passar bättre som en central mittfältare, att jag är ganska rivig, har mer löpkapacitet, kan gå fram i banan, tvåvägsspelare. Man får lite mer blick över spelet och kommer i bättre positioner för att spela. 

Marcus Rohdén var väldigt nära att göra 1-1 i början av den andra halvleken men fick se när Österrikes målvakt gjorde en svettig räddning uppe vid krysset.

- För bra målvakt. Jag fick en otroligt skön träff och kände direkt att det kommer bli farligt. Men det kändes som att han gjorde en bra räddning, säger Rohdén.

- Det är aldrig roligt att förlora och tycker inte att vi gör någon bra prestation. Österrike ställer upp med ett väldigt bra lag och gör det svårt för oss. 2-0 är rättvist. Vi vill göra det bättre.

Publicerad 2018-09-07 kl 07:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå