-

-

Amanda Ilestedt
UT 55
. Åter i lite ovan position som högerback, och släppte Lauren Hemp förbi sig i uppbyggnaden till första målet. Annars relativt trygg på högerkanten.

Linda Sembrant
UT 76.
Gjorde inga större misstag under sin tid på planen, men imponerade inte heller, och blev utbytt med dryga kvarten kvar till förmån för Hanna Bennison.

Magdalena Eriksson
Gjorde inte bort sig, men kom precis som Hanna Glas inte tillräckligt nära Beth Mead vid första baklängesmålet. Hade, precis som övriga defensiva spelare, det tufft i andra halvlek.

Jonna Andersson
IN 55.
Kom in i andra halvlek och försökte offensivt. Hamnade fel på egen planhalva när England sedan fick ett bra läge, som resulterade i ett avslut i ribban.

Caroline Seger
IN 52.
Hoppade in och bidrog med lugn i passningsspelet. Spelade fram Stina Blackstenius till ett fint läge efter ett inlägg, men Mary Earps räddade nätt och jämnt.

Filippa Angeldahl
UT 52. Stabil insats. Stod inte för några större misstag - en godkänd prestation.

Sofia Jakobsson
UT 52.
Hade inte spelat en enda minut förrän hon fick starta i semifinalen. Inledde piggt kom till flera inspel, samt stärkte upp i defensiven med fina tacklingar för att stoppa engelska kontringar. Hade ett skott i första minuten, där hon tvingade Mary Earps till en räddning.

Fridolina Rolfö
Har haft det jobbigt under mästerskapets gång men var på tå från första minut mot England. Var väldigt mycket starkare på vänsterkanten mot Lucy Bronze och skickade flera djupledsbollar till Stina Blackstenius, samt kom till flera inspel. Dessutom stärkte hon upp defensiven flera gånger om. Inte lika initiativrik i andra halvlek.

Stina Blackstenius
UT 76.
Stabil. Löpte fint i djupled och hade ett par lägen. Hade en nick i ribban - och hotade sedan även i den 65:e minuten när hon fick bollen på mål och Mary Earps tvingades tippa bollen över ribban.

Hedvig Lindahl
Målvakten kunde inte göra så mycket åt första baklängesmålet, och var lite skymd vid andra. Framstod som svajig då och då, och stod först för en räddning på skott från nära håll av Alessia Russo, men blev sedan tunnlad av Russo till tremålsledning för England. Tappade därefter in det fjärde målet. Borde räddat trean och fyran.

Hanna Glas
Högerbacken spelade till en början som vänsterback och gjorde det emellanåt bra mot Beth Mead, men tappade samtidigt bort Mead vid första baklängesmålet. Vid det andra målet gick både Glas och Nathalie Björn på Millie Bright, vilket gjorde att Lucy Bronze fick yta till Englands andra mål. Flyttade i början av andra halvlek över på högerkanten och hade då det tufft med Lauren Hemp.

Nathalie Björn
Helt okej första halvlek. Stoppade engelska kontringar, men klev ibland upp lite för högt. Missade markeringen på Lucy Bronze vid 2-0 målet efter att tillsammans med Hanna Glas följt samma spelare. Hamnade sedan lite fel när Fran Kirby satte fyran.