Forsberg: ”Det här var det bästa svaret vi kunde få”
Claesson: "Får mycket fallfrukt när man spelar med honom"
Gyökeres: "Det känns som att jag har gett allt"

3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd

Viktor Gyökeres
UT 83. Bra insats. Väldigt stark och direkt. Bra rättvänd och felvänd. Banade väg för sina medspelare. Hittade fint fram till Svanberg som fick straff vid 1-0. Även starkt förarbete till Claessons 2-0-mål.

Isak Hien
Återigen en fin insats från mittbacken. Trygg i det defensiva arbetet och höll bra klass med bollen. Slog till med flera fina uppspel.

Samuel Gustafson
Det ser enkelt och lugnt ut, och det är sällan stress. Spelade klokt. Bra fötter och huvud. Lång och bra passning som startade anfallet till 2-0.

Mattias Svanberg
UT 75. Fortsätter att göra avgörande prestationer och bana väg för svenska segrar. Den här gången fixade han straffen till 1-0 och fick även en smäll som gjorde att en motståndare fick rött kort.

Victor Nilsson Lindelöf
UT 46. Kaptenen spelade bara första halvlek. Var stabil som vanligt. Styrde backlinjen och var trygg med bollen.

Aiham Ousou
IN 46. Mittbacksdebutanten hade ett väldigt fint uppspel som var nära att resultera i ett friläge, men som blåstes bort på grund av offside. Flera viktiga bollvinster i defensiven.

Emil Holm
På nytt bra i det offensiva spelet. Använder sin fysik på ett skickligt sätt. Men högerbacken blandade och gav i försvarsspelet.

Robin Olsen
Målvakten gjorde vad han skulle. Vaken på de lägen Algeriet skapade och var även bra med fötterna.

Viktor Claesson
UT 66. Hade inte skärpan i avsluten i första halvlek. Men gav inte upp. Kämpade och slet och så lossnade det när han fick fritt läge och satte 2-0.

Kristoffer Olsson
UT 66.
Gjorde det helt okej på mittfältet, men kan bättre. Hade i början av matchen en svag passning rakt upp i banen till en motståndare. Spelade upp sig och hade bland annat en vass passning på ett tillslag som frispelade Claesson.

Emil Forsberg
UT 66. Inte hans bästa landskamp. Blandade och gav i passningsspel och i dribblingsförsök. Säker straff till 1-0.

Ludwig Augustinsson
Vänsterbacken försökte, som alltid, hota offensivt. Men den sista skärpan saknades i inspel och avslut. Brände ett jätteläge i slutet av första halvlek.

Jesper Karlström
IN 66. Gjorde jobbet när han kom in och var stabil.

Anthony Elanga
IN 66. Spelsugen när han kom in. Fick till en riktig läckerhet i 74:e minuten när han lurade bort en försvarare helt.