POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (DAM)
1v

TV: Asllani tror Sverige kan slå USA: "Ett av få lag som kan mäta sig med dem"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Asllani i spelaren.

Sverige möter USA.
Kosovare Asllani tror Blågult kan rå på världsmästaren.
- Det är definitivt så jag känner, säger hon till TV4.

Sverige rådde inte på USA i somras och gruppspelsmatchen i VM i somras slutade i 2-0-förlust för Blågult. Trots att det blev ett brons i mästerskapet för svensk del var det en sak som Kosovare Asllani saknade - att få möta USA ytterligare en gång.

- För mig personligen var en sak jag ångrade att vi inte fick en till match mot USA. Jag vill mäta oss med dem så ofta som möjligt, säger stjärnan till TV4.

Asllani upplever också att Sverige är tillräckligt bra för att slå världsmästaren när nu landslagen ställs mot varandra på amerikansk mark.

- Det är definitivt så jag känner. Därför var jag lite besviken att vi inte fick en match till emot dem, för jag tror att vi är ett av de få lagen i världen som kan mäta sig med dem både fysiskt och taktiskt. Vi är ganska bra på att ”outplay each other”, vi läser av varandra och båda lagen är väldigt fysiskt starka. De har några spelare borta och det har vi med. Men det ändrar inte mentaliteten i den här matchen, för det är mot USA och det är aldrig en träningsmatch mellan oss.

Se intervjun med Asllani i spelaren ovan.

Publicerad 2019-11-07 kl 10:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå