Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Isak nära att näta i tävlingsdebuten - snurrade upp Rumäniens försvar

Sverige (herr)

SOLNA. Alexander Isak fick hoppa in i den 88:e minuten mot Rumänien.
Ändå var han nära att hinna näta.
- Att avslutet inte gick in är synd, men det är inget jag ska grubbla över. Jag får ta nästa, säger Isak till C More.

0:48
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Alexander Isaks snurra upp försvaret och nästan göra mål i spelaren ovan.

Den 19-årige forwarden Alexander Isak fick en plats i Sveriges landslagstrupp till EM-kvalmatcherna mot Rumänien och Norge. I veckan har han imponerat på Blågults träning, enligt flera spelare och förbundskaptenen Janne Andersson, och mot Rumänien på Friends Arena fick Isak möjligheten att hoppa in.

- Det var en magisk känsla. Jag har spelat här förut så man fick återuppleva det lite, säger anfallaren till C More efter matchen.

I den 88:e minuten byttes Willem II-spelaren in och fick då göra tävlingsdebut i A-landslaget. Han var också nära att göra mål i Sveriges 2-1-seger. Efter bara någon minut snurrade han upp flera rumänska försvarare inne i offensivt straffområde och drog till med ett skott som målvakten fick sträcka ut på och stöta till hörna.

ANNONS

- Jag tycker jag fick ut så mycket som möjligt på de minuterna jag var inne. Sen att avslutet inte gick in är synd, men det är inget jag ska grubbla över. Jag får ta nästa, säger Isak.

När Isak hoppade in steg jublet inne på Friends Arena rejält. Han har tidigare haft den här arenan som sin hemmaborg, när han spelade i AIK, och är född alldeles intill området.

- Jag är självklart väldigt glad och stolt att jag också fick stående ovationer.

Hasse Backe, som satt i C Mores studio i matchen, var imponerad av anfallarens inhopp.

- Han är kvick och rapp i straffområdet. En mjuk, härlig spelare vad det gäller de tekniska färdigheterna. Han sätter verkligen avtryck under de här minuterna, säger Backe i C More.

Publicerad 2019-03-23 kl 20:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto