Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Allsvenskans två monstersviter - bägge brutna av Mark Dempsey

Djurgården hade de tre kvarvarande guldkandidaterna att möta i en 8-dagarsperiod och även fast man hade presterat relativt bra med nya tränaren Mark Dempsey så kanske få hade höga förväntningar på Djurgården att ta många poäng.

Match 1 av 3: Djurgården mötte ett Malmö FF med 13 raka allsvenska matcher utan förlust. 10 segrar och 3 kryss. 3–1 vann Djurgården med på hemmaplan. Detta gjorde att IFK Norrköping blev serieledare. Näst senaste coach att ha slagit Malmö FF har också Man United-förlutet: Henrik Larsson.

Match 2 av 3: hemmaderbyt mot AIK. AIK hade 5 raka utan förlust. 4 segrar och 1 kryss. Men det var inte Djurgårdens dag. Denna svit kunde man inte bryta. 0–3 och frågan är vilket minne som är störst: födelsedagsbarnet Alexander Isaks show med 2 mål eller när den inbytte Obasi fastställde slutresultatet trots uppvaktning av 6 stycken DIF-försvarare och Sveriges bästa målvakt Andreas Isaksson mellan stolparna.

ANNONS

Match 3 av 3: Djurgården mötte ett IFK Norrköping med hela 18 (!) raka allsvenska matcher utan förlust. 13 segrar och 5 kryss. Nu återtog Malmö FF serieledningen.

Totalt 6 av 9 poäng blev det för Djurgården i denna tuffa 8-dagarsperiod. Två stycken monstersviter lyckades man bryta. AIK:s förlustfria svit har hunnit växa till 7 matcher, vilket gör att Solnalaget just nu är det lag i Allsvenskan med längst förlustfri svit. Tvåa är Häcken med 5 matcher och trea är Kalmar FF med 4 matcher.

…det är en bra bit kvar till Bayern Münchens 53 (!) raka förlustfria matcher: de 25 sista matcherna i Bundesliga 2012-13 och de 28 inledande 2013-14.

Publicerad 2016-09-27 kl 14:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto