Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Guldskons slutspurt: Messi ser ut att vinna säsongens kamp

Nu har det gått drygt en månad sedan senaste sammanställningen för kampen om Guldskon (Golden Shoe), som handlar om vilken spelare som är bäst på att göra ligamål bland de europeiska ligorna, där varje mål ger fler poäng ju bättre rankad ligan är. Därav denna dominans på topplistan av spelare från de fem bäst rankade ligorna: Spanien, Tyskland, England, Italien och Portugal. Av allt att döma byts Portugal ut mot Frankrike till nästa säsong.

Messi är den spelare som sedan senaste sammanställningen den 7:e april gjort flest mål, hela 8 stycken. Därefter kommer Bas Dost med 7 mål och sedan Cavani med 6 mål. Ett glädjebesked för “Party-Janne” och svenska landslaget är att “Masthuggarn” har gjort hela 5 mål på de 4 matcherna som spelats sedan förra sammanställningen. Även “Newman” har gått ganska bra med 3 nya mål sedan senast även om det “bara” handlar om Zweite Bundesliga (“Tysklands Superettan”).

ANNONS

Den kanske absolut trevligaste nyheten, som Fotbollskanalen redan har publicerat en nyhet om, men som inte skadar att bli påmind om: Marcus Berg vann skytteligan i Grekland. Stort!

Så här ser topplistan ut:

“Newman” är Nyman. Christoffer Nyman. “Masthuggarn” är Samuel Armenteros.

***

Kittlar inte tanken hur Zlatan hade presterat om han inte hade skadat sig?

***

Vem vinner, Messi eller Bas Dost?

Publicerad 2017-05-10 kl 17:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto