POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

IFK Göteborgs likheter med 2010-jumbolaget BP fortsätter

Ja, ska IFK Göteborg åka ur Allsvenskan i år? Så som laget presterat hittills i år så ser det verkligen ut så, eller kanske mer troligt en kvalplats (baserat på usla resultat från andra lag). Man kan verkligen påstå att IFK Göteborg hittills i år har lekt “Följa John” vilket är så passande då BP hade sin John Guidetti till och med sånär då serien vände.

Anyway, så här har IFK Göteborg plankat det Brommapojkarna som åkte år Allsvenskan 2010:

Det som ändå talar för IFK Göteborgs fördel är att det är en större klubb plus att laget har gjort 25 mål hittills medan BP bara hade gjort 14 efter lika många omgångar år 2010 (17 st). Ytterligare en räddningsplanka är att om inget under sker så kommer det alltid finnas den där Eskilstunaklubben i den allsvenska tabellens avgrund.

Nästa match för IFK Göteborg är redan nu på torsdag. Då skall äntligen den där senarelagda matchen mot AIK spelas. Många av oss som spenderar lång tid varje dag åt att kolla på den allsvenska tabellen kommer säkert att få rejäl sinnesfrid när det inte längre finns någon hängmatch.

Fotboll ses helst på plats, men för den som av någon anledning inte kan så är tvmatchen bra på kanalpropaganda.

***

Hur skall IFK Göteborgs säsong 2017 sluta? Vad tror ni?

Publicerad 2017-08-07 kl 10:51
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto