Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Statistikbloggen fyller 1 år idag!

15:e september 2016. Det var den dagen då Statistikbloggen drog igång. För att vara exakt: klockan 10:03 den dagen.

Hipp, hipp, hurra!

(10:03, alltså. Någon lade märke till det klockslaget? Det finns en fin symbolik i detta. Två av Sveriges största spelare någonsin i fotboll fyller nämligen år den 3:e oktober. Dessutom föddes spelarna samma år. Dessa spelare är inte bara bland de största sett till antalet landskamper och mästerskap, dom är även bland de största sett till deras kroppslängd. Jag tror ni vet vilka spelare det handlar om.)

***

Hur ser det ut på önskemålsfronten hos er läsare/följare? Någon djupdykning ni skulle vilja se kommande tiden? Kan inte lova att uppfylla alla önskemål, men av de önskemål som kommer får vi se vad som är genomförbart och av intresse för läsarkretsen.

Publicerad 2017-09-15 kl 21:55
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons