Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Problemet med delad skytteligaseger

Det damp ner en relevant kommentar till förra blogginlägget om detta med delad skytteligaseger. För er som inte läst förra blogginlägget så valde jag att inte ta upp denna typ av skyttekungar i min stora sammanställning och här tänkte jag reda ut varför.

Det hela handlar om följande: V-E-M är bäst? Den som är bäst är verkligen bäst: bättre än alla övriga konkurrenter. Man kan inte klassas som bäst om det finns konkurrenter som är lika bra. Därför som endast äkta skyttekungar togs upp i sammanställningen i förra blogginlägget.

Förhoppningsvis förstår ni och jag hoppas även att så många som möjligt av er läsare håller med mig. Är det någon som inte håller med mig så får ni jättegärna kommentera konstruktivt 🙂

***

Några önskemål för framtida blogginlägg? Vad vore extra kul att se och läsa?

Publicerad 2017-10-26 kl 22:09
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons