Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Efter stora Deadline Day – två ytterligare fönster stängda, men vilka har öppet nu?

Statistikbloggen

Sista januari. 31:a januari. Då är det rullgardin ner för transferfönstren men som ofta finns den där den klassiska brasklappen. Det var “bara” 13 av de 30 bäst rankade ligorna i Europa som stängde då. De 17 resterande ligorna stänger lite pö-om-pö till där Finland är sist ut den 10:e april.

En av Europas kanske mest underskattade liga Portugal – med storlag som Benfica, Porto, Sporting, Braga med flera – stängde förra fredagen. I tisdags stängde Österrike sitt. Idag är sista dagen som Azerbaijan håller öppet och det handlar bara om enstaka timmar kvar. Förmodligen blir det ingen större transferbomb som skapar eko i hela världen från lag ur det ligasystemet.

Så vilka fönster är det som fortfarande har öppet? Här är listan över Europas 30 bäst rankade ligor, plus några noterbara internationellt sett och Island:

20180209-deadline-days

Vilka ligor tror ni läsare kommer överraska med någon värvningsbomb/prestigevärvning? Drämmer ryska ligan till med något sådant? Kinesiska ligan kanske?

Annons

 

Publicerad 2018-02-09 15:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto