Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Publiksiffror: Sveriges alla landskamper på Friends inklusive Chile-matchen

Statistikbloggen

Efter att publiksiffran basunerats ut i högtalaranläggningen på Kompisvallen med några minuter kvar av ordinarie matchtid står det klart att Sverige–Chile blev den träningsmatch med tredje bästa publiksiffran.

Så här ser alla publiksiffror ut:

20180324-friends-sveriges-publik-inkl-chile

Den totala publiksiffran med alla dessa 26 landskamper är 985 935 (37 920,57 åskådare/landskamp). Drygt 14 000 (14 065) kvar till en miljon. Den historiska miljonte besökaren kommer att inpassera i träningsmatchen i början av juni då Sverige tar emot Danmark.

Frågan är: kan SvFF ordna en kontroll för att se vem som är den 14 065:e inpasserande gästen i nästa landskamp och uppmärksamma detta på något värdigt sätt så att denna besökare får ett minne för livet och kan känna sig unik?

***

Tyvärr, för svensk del, lyckades inte den 10 matcher långa förlustfria hemmasviten förlängas till 11. Nu börjas det om på ny kula. En svit som däremot lever vidare är att Sverige har nätat hemma 17 landskamper i rad.

Annons
Publicerad 2018-03-24 19:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto