Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tydliggörande kring tabellen för kampen om Guldskon

Statistikbloggen

Det verkar råda oklarheter hos några av läsarna kring tabellen för kampen om Guldskon. Signaturen “VamosReal” ställer sig frågandes om Ronaldo har spelat 29 matcher och att det inte kan stämma. Så därför kan det passa bra att gå ut med ett blogginlägg som reder ut det hela.

Det är korrekt med ditt ifrågasättande, VamosReal – och bra att du tog upp det. Och antalet ligaomgångar avser läget för det klubblag som respektive spelare tillhör. Högst upp i tabellen finns boxen “Spelarens prestation” och det är vad som har med spelaren att göra. Boxen till höger som heter “Ligaomgångar” har med spelarens klubblag att göra och inte den faktiska speltiden.

Ni läsare får gärna köra debatten kring kampen om Guldskon i föregående inlägg, men det går såklart bra att fortsätta här också.

Passar på att slänga in tabellen på nytt, för er läsares bekvämlighet:

Annons

20180329-guldskon-just-nu

Notera att Kiese Thelin ligger före självaste Wayne Rooney! Inte illa pinkat! Samt nästan före Real Madrids anfallare Bale & Benzema:s gemensamma facit.

Publicerad 2018-03-30 18:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto